Anasayfa Haber Titanfall’da Her Şey Kara Borsa!

Titanfall’da Her Şey Kara Borsa!

titanfall-frontier

Titanfall yeni güncellemeyle birlikte oyun içi para ve ekonomiye de kavuşacak.

Respawn Entertainment tarafından çıkarılan Titanfall için sonraki aylar içinde üç farklı harita paketi yayınlanması planlanmıştı. Her biri 10 dolar etikete sahip bu paketlerde yeni haritalar bulunacak. Tabii bir kerede 25 dolar verip “Sezon Bileti” alanlar hepsine daha ucuza kavuşmuş oluyor. İlk harita paketi Expedition bir süre önce çıktı, ikinci paket Frontier’s Edge ise 31 Temmuz tarihinde piyasada olacak.

Frontier’s Edge ile birlikte bir de büyük güncelleme, yani eski tabirle “yama” yayınlanacak. Bu yama oyuna Kara Borsa (Black Market) adlı alışveriş sistemini getiriyor. Ancak hemen paniğe kapılmayın, Respawn sizden para sızdırma peşinde değil! Kara Borsa’nın yegane işlevi oyun içinde kazanacağınız kredileri harcayabileceğiniz bir yer olmak. Bu kredileri oyun oynadıkça kazanacaksınız, onun dışında herhangi bir şekilde gerçek para harcayarak almanız söz konusu değil.

Peki bu krediler nasıl kazanılacak? Dediğimiz gibi, öncelikle bol bol Titanfall oynamanız ve oyun içi görevleri başarmanız lazım. Ayrıca pilot seviyesi level 50’yi geçen oyuncuların maçlarda kazandıkları tecrübe puanlarının bir kısmı otomatik olarak krediye çevrilecek. Bunun haricinde oyunda kazandığınız ama kullanmak istemediğiniz her Burn Card burada krediye dönüştürülebilecek.

Kara Borsa üzerinde alışveriş yapabilmek için level 11 sınırını geçmeniz yeterli olacak. Buradan alabileceğiniz şeyler ise şimdilik Titan Insignia, yani armalar ve Burn Card desteleriyle sınırlı olacak. Ancak Respawn ilerideki güncellemelerde mağazadaki ürün çeşidinin artabileceğinin de altını çiziyor. Firmanın oyunculara sanal da olsa para kazanma ve harcama imkanı sunması, Titanfall’a olan ilginin biraz daha artmasına sebep olabilir. Oyuncular arasında PvP modundan sıkılan ve iyi kötü bir senaryo görmek isteyenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor çünkü.