Anasayfa Haber Maingear Pulse 15’in Teknik Özellikleri ve Detayları Ortaya Çıktı

Maingear Pulse 15’in Teknik Özellikleri ve Detayları Ortaya Çıktı

Laptop Tavsiyeleri

maingear-pulse-15-laptop

Maingear tarafından üretilen oyun laptopu Pulse 15’e dair resmi bilgiler, kullanıcıların beğenisine sunuldu.

Bir başka ince tasarıma sahip, performans canavarı laptop daha pazardaki yerini almaya hazırlanıyor. Maingear tarafından üretilen laptopun içerisinde Intel ve Nvidia’nın donanım desteği bulunuyor. Maingear Pulse 17’nin ufak ama daha güçlü performansı olarak tanıtılan Pulse 15, oyunculara hitap edecek.

Laptopun 15.6-inç ekranı var. Bu ekran 2880×1620 çözünürlük sağlıyor. Maingear’ın açıklamasına göre 3K IPS kalitesinde oyun oynanabilecek. Laptopun ağırlığı hemen hemen 2 kilogramı buluyor. Kalınlığı ise 2 cm’e yakın.

maingear-pulse-15-laptop-2

Pulse 15’in kasasının altında Intel Core i7-4710HQ Haswell işlemci bulunuyor. Ekran kartı olarak Nvidia GeForce GTX 870M tercih edilmiş. 128 GB SSD ve 1 TB HDD olmak üzere iki farklı modeli piyasaya sunulacak. 5400 mAh’lik bataryası bulunan Pulse 15, 2.1 hoparlör desteği veriyor.

Üretici firmanın açıklamasına göre Pulse 15, 8 farklı renk seçeneğiyle birlikte gelecek: Alpine White, Austin Yellow, Furious Fuschsia, Copper Orange, Epic Red, Sapphire Blue, Hunter Green, Epic Silver. Bu da oyunculara gereğinden fazla tasarım seçeneği sunmak demek.

Laptopun fiyatının 2.199 Dolar olacağı açıklandı.