Anasayfa Haber Artık Kediler Sayesinde Chat Yapabileceksiniz!

Artık Kediler Sayesinde Chat Yapabileceksiniz!

meow-chat

Sevdiğiniz birçok uygulamayı alın ve internet aleminin en sevilen yaratıkları, yani kediler ile birleştirin. İşte karşınızda, Meow Chat!

Geçtiğimiz bir iki gün içerisinde Meow Chat adlı uygulamayı duymuş olabilirsiniz. Duymamış olanlar için hemen bu uygulamanın ne işe yaradığını açıklayalım.

WhatsApp ve Tinder gibi iki ilgi çekici uygulamanın bir araya getirilmiş sürümüne benzeyen Meow Chat sayesinde yeni insanlarla tanışabiliyorsunuz. Bunu yaparken de uygulamanın dört bir yanında fırlayan kedileri kullanıyorsunuz.

Tinder son zamanlarda sıklıkla kullanılan bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Tanımadığınız insanlarla konuşmanıza yarayan Tinder ile yeni fikir alışverişleri yapabiliyorsunuz. Meow Chat bu fikri baz alarak, yeni bir uygulama sunuyor. Hem de kedileri kullanarak.

24 saat içerisinde neredeyse 1 Milyon insanın kullanmaya başladığı Meow Chat, Facebook desteği de sunuyor. Filtreleme özelliği sayesinde isterseniz arkadaşlarınızla, isterseniz yakınınızda bulunan kişilerle konuşma penceresi açabiliyorsunuz.

Android sürümünü buradan, iOS sürümünü de buradan indirebilirsiniz.

meow chat press kit http://meow.me/