Anasayfa Haber LG, Tab Book Tabletin Üzerindeki Örtüyü Kaldırdı

LG, Tab Book Tabletin Üzerindeki Örtüyü Kaldırdı

lg-tab-book-android

LG, hibrit özellikleri taşıyan yeni Android tableti Tab Book’u resmi olarak tanıttı.

LG yeni tabletini ortaya çıkardı. Android özellikleri taşıyan Tab Book, hibrit yapısı ile de dikkat çekiyor. Android 4.2.2 işletim sistemine sahip olan tablet, Intel’in Core i5 yongasıyla çalışıyor.

LG Tab Book gerçekten kuvvetli bir yapıya sahip. Henüz teknik detayları yakından incelenmedi, ama kağıt üzerindeki özellikler fazlasıyla iddialı. 11.6-inçlik ekrana sahip olan tabletin içerisinde Intel’in Haswell mühendisliği ile inşa edilen Core i5 4200U yongası yerleştirilmiş. Bu yonga 2.6 GHz frekans ayarında işlem yapıyor.

Bir yandan da Intel HD Graphics 4400 ve 4 GB’lık RAM kapasitesi tabletin performansını üst seviyeye çekiyor. 128 GB SSD dahili depolama alanına sahip olan Tab Book’un ağırlığı ise 1 kg. kadar. 2’si 1 arada özelliği ile tablet ve laptop arasında hızlı bir geçiş sağlanabiliyor.

Çözünürlük konusunda ise henüz resmi bir detay verilmiş değil. Ancak ilk açıklamalar 11.6-inçlik panelin Full HD kalitesine sahip olduğunu işarete ediyor. Tablet geçtiğimiz gün içerisinde Güney Kore’de tanıtıldı. Hangi bölgelerde, ne zaman çıkacağına dair bir açıklama yapılmadı. Fiyat konusu da gizemini koruyor.