Anasayfa Oyun Naxxramas’ın Kapıları Açılmadı!

Naxxramas’ın Kapıları Açılmadı!

Naxxramas

Hearthstone için duyurulan Naxxramas Adventure modunun ikinci bölümü, dün oyunculara saç baş yoldurttu!

Blizzard, Hearthstone: Heroes of Warcraft kart oyunu ile istediği ilgiyi yakaladı. Son bir yıldır Hearthstone hakkında olumlu yorumlar artıyor. Yeni turnuvalar düzenleniyor. Hatta Twitch yayınlarının büyük bir kısmını artık MOBA türündeki maçlar değil, Hearthstone oluşturuyor.

Geçtiğimiz aylarda duyurulan Curse of Naxxramas, oyunculara lanet okuttu. 5 bölümden oluşacak yeni Adventure modu sayesinde, oyuncular klasikleşmiş Naxxramas Raid’ini kart oyunu platformu üzerinden tecrübe edebilecekti. Yapay zekaya karşı verilen maçlar, oyunun dengelerini de değiştirmiş, yeni kartları oyunculara sunmuştu.

29 Temmuz Çarşamba günü, Naxxramas’ın 2. bölümü oyunculara sunulacaktı. 2nd Quarter – Plague Quarter olarak bilinen ikinci bölüm için 5 Euro ya da oyun içinden kazanılan 700 Gold ile ödeme yapılabiliyordu. Kapıların açıldığı gün Blizzard’ın genel server bakım günüydü. Hem bundan kaynaklı olarak hem de açıklanmayan bazı sorunlardan dolayı, birçok oyuncu ikinci bölüme giriş yapamadı.

 

700 Gold ödeme yapan oyuncular, 2. bölümün halen kapalı olduğunu gördü. Üstüne üstlük biriktirdikleri 700 Gold’un yerinde de yeller esiyordu. Aynı sorun gerçek para ile ödeme yapan oyuncuları da kapsayınca Blizzard forumlarına mesaj yağdı.

Firma halen sorunu çözebilmiş değil. Kapıların açılmasından bu yana 12 saat geçti. Plague Quarter’a giren birçok şanslı oyuncu da var. Ancak Hearthstone oyuncularının büyük çoğunluğu halen yeni modu test edebilmiş değil.

Blizzard geçici olarak Shop kısmını kapattığını duyurdu. Ayrıca Plague Quarter üzerinde de Closed – Kapalı yazısı asılı duruyor. Bakalım Blizzard ne gibi bir çözüm üretecek?

Eğer siz de bu sorunla boğuşuyorsanız, Support kısmından Blizzard’a bir Ticket gönderin. Ayrıca yukarıdaki Twitter paylaşımındaki linki kullanarak, konuyla alakalı Blizzard forumuna da göz atabilirsiniz.