Anasayfa Haber Hangi iPhone Daha Hızlı Olacak?

Hangi iPhone Daha Hızlı Olacak?

Video thumbnail for youtube video iPhone 6'nın Safir Ekranı Ne Kadar Güçlü? - Technopat

iPhone yeni çıkacak 2 modelinin hangisi daha güçlü yongaya sahip olacak?

Apple’ın yeni amiral gemisi önümüzdeki eylül ayında ortaya çıkacak. Uzun zamandır süregelen söylentiler bu tarihte kesinlik kazanacak. Cupertino merkezli teknoloji devi yeni iPhone ile birlikte yeni yıla hızlı bir giriş yapmayı planlıyor.

Ancak söylentiler bitmek bilmiyor. AppleInsider’da çıkan söylentiye göre iPhone 6’nin 5.5-inçlik modelinde daha güçlü bir yonga kullanılacak. Tablet-telefon melezinin içerisinde daha yüksek frekansta işlem yapabilen bir yonga tercih edilecek. Benzer bir stratejiyi daha önce Galaxy S ve Galaxy Note serisinde de görmüştük.

iPhone 6’nın iki modeli olacağı bilinen bir gerçek. Klasik telefon boyutlarında ve geleneksel iPhone özellikleri sunacak 4.7-inçlik model pazara ilk giriş yapan cihaz olacak. 5.5-inçlik modelin ise tablet-telefon özellikleri sergilemesi bekleniyor. Firma belki de bu yüzden 5.5-inçlik iPhone içerisinde daha hızlı bir yonga kullanmayı tercih etmiş olabilir.

Önümüzdeki aylar içerisinde cihazların teknik özellikleri kesinlik kazanacağından dolayı şimdilik beklemekten başka çare yok.