Anasayfa Makale Hayat Assassin’s Creed’in Filmi Oyuna Sadık Kalacak

Assassin’s Creed’in Filmi Oyuna Sadık Kalacak

assassins-creed-logo

Hazırlık aşamasında olan Assassin’s Creed’in filminin, oyunun ana hikaye örgüsünden ayrılmayacağı konusunda açıklama yapıldı.

Assassin’s Creed serisinin hayranları, sinemaya hazırlanan filmi merakla bekliyor. Bitmek bilmeyen devasa bir seriye dönüşen AC, oyun pazarında olduğu kadar beyaz perde de iş yapmak istiyor. Oyunun filmi hakkında ilk resmi detaylar da ortaya çıkmaya başladı.

Son X-Men filmlerinde Magneto’nun gençliğini canlandıran Michael Fassbender’ın filmin baş rolünde oynayacağı açıklanmıştı. Ancak bu oyunun takipçileri için yeterli değil. Filmin, ana hikayeye de uygun olmasını bekliyorlar.

Fasbender, film hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Yapım süreci içerisinde oyuna ve oyuncu kitlesine saygı duyulacağı söylendi. Fassbender, hikayenin oldukça zengin olduğunu belirtirken bu yapımda bulunmaktan da mutluluk duyduğunu belirtti.

Filmin 2015 Haziran tarihinde beyaz perdedeki yerini alması gerekiyor. Henüz bir senarist ekibi oluşturulmadı. Yönetmenin ismi de açıklanmadı. Ancak zaman yolculuğu ve DNA hafıza üzerine kurulu bu zengin hikayenin, uygun bir şekilde beyaz perdeye aktarılacağı konusunda herkes hemfikir gibi gözüküyor.