Anasayfa Haber Acer Aspire V Nitro Oyuncu Notebookları Tanıtıldı!

Acer Aspire V Nitro Oyuncu Notebookları Tanıtıldı!

acer-nitro-v-serisi

Acer’in yeni oyuncu notebookları, 4K2K seviyesinde görüntü performansı ile teknoloji pazarına tanıtıldı.

Acer yeni oyuncu notebookları üzerindeki örtüyü kaldırdı. V Nitro serisi olarak tanıtılan notebooklar, 4K2K ve WQHD kalitesinde destek sağlayacaklar. 4. ve 5. nesil Intel Core işlemciye sahip cihazlar, Nvidia GeForce GTX 860M ekran kartları ile üst seviye performans sergileyecek.

Aspire V Nitro serisi 15-inç ve 17-inç olmak üzere iki farklı model sunacak. Aspire V Nitro-Black Edition adı altında da bir adet performans modelini tanıttı. Bu model diğer iki modele göre performans ve güç bakımından katbekat üstün olacak.

2×2 MIMO Wifi desteği her cihazda var. 8 wattlık dört adet hoparlör ise Dolby Digital Plus Home Theater Dialog Enchancement desteği sağlıyor. IPS panele sahip ekranlar Full HD görüntü kalitesine sahip olacak. Acer ayrıca cihazlarında parlamayı engelleyen kaplama kullanmış.

1 TB HDD ve 256 GB SSD olmak üzere iki farklı model sunulacak. Ayrıca isteğe bağlı olarak Blu-ray sürücüsü eklenebilecek. Klavye arka aydınlatmasına sahip olan cihazlar, metal kaplama olarak piyasaya sürülecek. Ancak Nanoimprint Lithography teknolojisi ile üretildikleri için yumuşak bir hissiyat verecek. Tozlanmaya karşı özel olarak geliştirilmiş cihazlarda Nitro-Black metal fanlar tercih edilmiş.

27inç ile 32-inç olmak üzere iki yeni monitör de tanıtıldı. 2560×1440 WQHD ve 3840×2160 4K2K çözünürlük kalitesi sergiliyorlar. Acer B6 özel serisi ise 32-inç sınırına dayanıyor ve -5 ile 35 derece arasında yatabiliyor.

Aspire V Nitro notebookların bu çeyrek içerisinde Asya ve Avrupa pazarlarına sunulması bekleniyor. Yeni monitörler ise tüm dünya çapında satışa çıkacak. Fiyat konusunda ise henüz resmi bir açıklama bulunmuyor.