Anasayfa Makale Merakla Beklediğimiz 8 Oyun!

Merakla Beklediğimiz 8 Oyun!

shadow_realms

Gamecom 2014 fuarında tanıtılan bu oyunlar, önümüzdeki seneye damga vuracak yapımlar gibi görünüyor!

Son yılların en popüler oyun terimleri remake ve reboot olduğu için tamamen yeni oyunların duyurulması ister istemez heyecan yaratıyor. Gamescom 2014’te tanıtılan bu yeni oyunlar ise oldukça iştah kabartıcı. Ortalığın reboot/remake yapımlardan geçilmediği şu günlerde oyunculara ilaç gibi gelecek bu oyunları oynamak için sabırsızlanacaksınız!

Life is Strange

life is strange

Resmi olarak Gamescom’da duyurulmasa da, Life is Strange’in ilk sunumu Gamescom’da yapıldı. Oldukça farklı bir hikaye ve oyun yapısına sahip olacak olan oyun, The Walking Dead’den aşina olduğumuz bölüm bölüm yayınlama furyasına katılacak. Her bölümde yaptığınız tercihler bir sonraki bölümün hikayesine etki edeceği için Life is Strange’in yeniden oynanabilirliği yüksek olacak. Grafiksel olarak oldukça tatmin edici olan Life is Strange için henüz bir çıkış tarihi verilmemesi ise üzücü bir durum.

WiLD

Rayman ve Beyond Good & Evil serilerinden tanıdığımız Michael Ancel’ın son projesi olan WiLD, PS4’e özel olarak yayınlanacak. Online Survival tarzına sahip olan WiLD, günümüzden tam 10.000 yıl öncesinde geçecek. Tarih öncesi çağlar ve “survival” kelimesi bir araya geldiği için oldukça heyecan verici olan WiLD’ın herhangi bir oynanış videosu olmasa da, Rayman ve Beyond gibi başarılı serilere imza atan bir yapımcıdan kötü bir oyun beklemiyoruz.

Shadow Realms

BioWare’e bağlı Austin stüdyosu tarafından geliştirilen Shadow Realms, oyunculara 4v1 online kapışmalar sunuyor. Tamamen aksiyon odaklı bir oyun olan Shadow Realms grafiksel anlamda da tatmin edici bir seviyede görünüyor. BioWare ana stüdyosu yeni Mass Effect ve Dragon Age oyunlarıyla meşgul olduğu için hikaye anlamında pek bir beklentimiz olmasa da, sürükleyici bir online aksiyon oyununa kimse hayır demez.

Hellblade

Enslaved ve DmC/Devil May Cry oyunlarının arkasındaki stüdyo Ninja Theory’den aksiyon severlerin ağzının suyunu akıtacak yepyeni bir oyun geliyor. Hellblade adındaki bu yeni oyunla ilgili henüz bilinen pek bir detay yok. Ancak DmC serilerinden alışık olduğumuz yüksek aksiyon dozajına sahip olacağını biliyoruz. Grafiksel olarak muazzam görünen Hellblade’in hikayesi de ilginç olacağa benziyor.

Screamride

Xbox One’a özel olarak piyasaya sürülecek olan Screamride’ı tanımlamak için iki kelimeye ihtiyacımız var: Yaratıcılık ve çılgınlık! Kendi hız treni mekanizmanızı yaratmanıza izin veren bu ilginç oyun kesinlikle heyecanla beklenmeyi hak ediyor. 2015 ilkbaharında piyasaya sürülecek olan Screamride’ı, özellikle Xbox One sahipleri bir yere not etmeli.

Hollowpoint

En popüler Xbox exclusive serilerinden biri olan Crackdown’ın yaratıcı ekibinden, ironik bir şekilde PC ve PS4’e özel yepyeni bir aksiyon oyunu geliyor. Hollowpoint adı verilen bu füturistik shooter oyununun asıl bombası ise eğlenceli co-op modu. 2015’te PC ve PS4’e çıkacak olan Hollowpoint, kaliteli co-op oyunu bekleyen oyuncuların listelerine eklemesi gereken bir oyun.

The Tomorrow Children

https://www.youtube.com/watch?v=9bnfz3XjUxQ

Pixeljunk oyunundan tanıdığımız Q-Games’in son projesi olan The Tomorrow Children, herhangi bir kategoriye koyamadığımız oyunlardan biri. PS4’e özel olarak yayınlanacak bu ilginç oyunun hikayesine göre, bir felaket sonrası yok olma noktasına gelmiş olan Dünya ve insanlığı yeninden eski günlerine döndürmeye çalışacağız. Sevimli görselliği ve ilginç yapısı sebebiyle farklı bir oyun deneyimi arayanlar için The Tomorrow Children bulunmaz bir fırsat

Alienation

PS4’ün çıkış oyunlarından biri olan Resogun’un geliştiricisinin elinden çıkan Alienation, PS4’e özel olacak. Yüksek aksiyon dozajı sebebiyle aksiyon severlerin dikkatini çeken Alienation, oyunculara farklı oynanış seçenekleri sunacak. İster takım arkadaşlarınızla koordineli oynayın, ister kendi başınıza yalnız kovboy olarak ortalığı dağıtın.