Anasayfa Oyun Counter-Strike: Global Offensive 1 Yılı Daha Geride Bıraktı!

Counter-Strike: Global Offensive 1 Yılı Daha Geride Bıraktı!

cs-go-logo

Valve’in fenomen oyunu Counter-Strike’ın yeni sürümü Global Offensive piyasaya sürüleni tam 2 yıl oldu. Kutlamalar oyun içerisinde başladı!

Türkiye’deki internet cafeleri kasıp kavurmuş, Counter-Strike 1.6 gerçeğini hiç bir zaman unutamayacağız. Yıllarca turnuvaları yapılan bu oyun internet cafe sahiplerinin de yüzünü güldürdü. Zamanla herkesin alım gücü arttıkça ve internet bağlantısının kalitesi de belli bir seviyede artınca, Counter-Strike furyası evlere taşındı.

Source grafik motoru ile yeniden inşa edilen Counter-Strike: Source’un çok tutmadığını söyleyebiliriz. Ancak geçen yıl piyasaya sürülen ve baştan aşağı yenilikler dolu olan Global Offensive, devasa bir topluluğa hitap ediyor. Steam üzerinden oynanabilen CS:GO oyunculara birçok avantaj sağlıyor. Özellikle taktik ve strateji tabanlı Rekabetçi modunun çok sevildiği biliniyor. Geçtiğimiz günler içerisinde de büyük bir CS:GO turnuvası düzenlendi. Valve, oyuna gösterilen ilgiden memnun.

cs-go-tavuk-konfeti

CS:GO, 21 Ağustos tarihi itibariyle 1 seneyi daha geride bıraktı. Valve firması da oyunun yaş gününü, oyuncularla beraber kutlayacağını açıkladı. Kısa bir süreliğine oyun içerisindeki tavukların kafasına parti şapkaları yerleştirildi. Eğer bu tavuklara ateş ederseniz etrafa konfeti saçılıyor. Aynı şekilde Zeus isimli şok tabancasını ateşlediğinizde konfetiler fırlıyor.