Anasayfa Haber Instagram’dan iPhone’a Özel Uygulama

Instagram’dan iPhone’a Özel Uygulama

instagram-hyperlapse-logo

Instagram, Hyperlapse adını verdiği yan uygulamasını iPhone kullanıcılarının beğenisine sundu.

Facebook tarafından satın alınan Instagram, artık kendi uygulamalarını da yapmaya başladı. Hyperlapse adını verdiği uygulama şu an sadece iPhone kullanıcıları için sunuldu. Yeni iPhone hakkında çıkan haberlerden birisi de, kamerasında video hızlandırma (Time-lapse) özelliğinin bulunacağıydı. Instagram, diğer iPhone kullanıcılarını da düşünerek bu özelliği bir uygulama içerisinde sunmaya karar verdi.

Hyperlapse sayesinde videolar 1x ile 12x arasında hızlandırılabilecek. Hareket halindeyken bile net görüntüler kurgulamak mümkün. Yani Instagram ile fotoğraf uzmanı olan kullanıcılar, Hyperlapse ile yönetmen koltuğuna oturacak. Hyperlapse’deki video süresi sınırı 45 dakika. Yani kullanıcı 45 dakikalık bir videoyu alıp, en fazla 12 kat hızlandırarak ortaya dinamik görüntüye sahip içerikler çıkartabilecek.

Uygulama ile kurgulanan videoları isterseniz telefonunuzda saklayabilir, isterseniz birçok sosyal medya platformu üzerinden paylaşabilirsiniz. Uygulama ücretsiz olarak App Store’daki yerini aldı. İndirmek için buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Aşağıda da Hyperlapse uygulaması ile kurgulanmış videolara göz atabilirsiniz.