Anasayfa Haber Xperia Z3 Compact’ın Yeni Fotoğrafları Sızdırıldı

Xperia Z3 Compact’ın Yeni Fotoğrafları Sızdırıldı

Sony’nin mobil pazarda Xperia ailesine katacağı yeni üyesi Z3 Compact’a ait olduğu belirtilen yeni fotoğraflar sızdırıldı.

Bu hafta itibariyle düzenlenecek olan IFA 2014 Fuarı ile birçok telefona yakından bakabileceğiz. Sony firması da yeni oyuncaklarını bu fuar sırasında ortaya çıkartacak. Bunca zamandır söylentiler devam eden yeni Xperia telefonu da ilk defa göreceğiz.

Tanıtım gününe oldukça az bir süre kala Xperia Z3 Compact’ın yeni görüntüleri ortaya çıktı. Daha öncesinde Xperia Z3 ile birlikte yakalanan Z3 Compact’ın teknik özelliklerine dair de bazı bilgiler sızdırıldı. Telefon her ne kadar merakla beklense de, sızdırılan teknik özelliklerin pek de karın doyurucu olmadığını belirtmek gerek.

sony-xperia-z3-compact-2

Xperia ailesine katılacak olan bu telefonu, Z3’ün ufaltılmış modeline benzetebiliriz. Sızdırılan görsellerde yeni telefonun turuncu, yeşil, siyah ve beyaz kapak seçimleriyle pazara sunulacağını görüyoruz. Xperia, ciddi görünüşünü bir kenara bırakarak daha renkli modellerle kullanıcılarla buluşacak. Tasarım olarak incelediğimizde ise Z3’ü andırsa da, ufak detaylarda değişikliğe gidildiğini görüyoruz.

Xperia Z3 Compact’ın 1080p görüntü kalitesine sahip 4.5-inçlik bir ekranı olacak. Telefonun kasasının altında ise 2.5 GHz frekans ayarında işlem yapabilen Snapdragon 801 yonga bulunacak.

Arka tarafında da 20.7 megapiksel kamera olacak. Sony, kamera boyutu konusunda halen yerinde saymakta. Önceki modellerde tanıtılan bu sensör boyutu, henüz üst seviyelere taşınabilmiş değil.

sony-xperia-z3-compact-3