Anasayfa Haber Google, iOS Kullanıcılarını Unutmadı!

Google, iOS Kullanıcılarını Unutmadı!

Google Play Movies uygulamasının iOS sürümü için güncelleme sunuldu.

Google’ın kendine ait devasa bir ekosistemi var. Bu ekosistem Android işletim sistemi ile destekleniyor. Böylece tek bir cihazdan Google üyeliğine girdiğinizde, diğer platformlara da hızlıca ulaşabiliyorsunuz. Ancak firmanın diğer platformlara da tamamen sırt çevirdiği söylenemez. Firmanın Play Movies uygulamasının iOS sürümüne yeni bir güncelleme sunuldu.

Google’ın video ve film tabanlı uygulamasının iOS’ta olması garipsenebilir. Çünkü hali hazırda Apple için iTunes Store bulunuyor. iOS kullanıcıları istedikleri filmlere iTunes üzerinden ulaşıp, Apple markalı cihazlarında izleyebiliyor. Anlaşılan o ki, Google iki platform için eşit şekilde çalışmak istiyor.

Android kullanıcıları Google Play Movies üzerinden çevrimdışı izlemek için video indirebiliyordu. Tabii bu filmin daha önceden izlenmiş olması gerekiyor. Aynı özellik şimdi iOS platformuna da sunuluyor. Yeni güncelleme sadece bunu değil birçok yeniliği de beraberinde getiriyor. Daha rahat ulaşılabilirlik ve arama çubuğu bunlardan bazıları, ayrıca birçok hata da giderilmiş.

Google Play Movies böylece 1.2.0 sürümüne güncellenmiş bulunuyor. Uygulama iTunes App Store üzerinden indirilebiliyor. iOS 6.0 ve üstü işletim sistemine sahip iPhone ve iPad kullanıcıları uygulamanın sunduğu güncellemelerden faydalanabilecek.

Google Play Movies and TV uygulamasını resmi iTunes sayfasından indirebilirsiniz.