Anasayfa Haber Alien: Isolation İçin 5 DLC Gelecek

Alien: Isolation İçin 5 DLC Gelecek

Alien: Isolation için çıkacak olan beş ek görev paketinde yeni haritalar ve görevler olacak.

Creative Assembly tarafından geliştirilen ve Sega tarafından yayınlanacak olan Alien: Isolation için oyunun çıkış tarihinden sonraki dönemde beş farklı ek görev paketi yayınlanması planlanıyor. Bu paketler 28 Ekim 2014 tarihinden başlayarak, 2015 yılının Mart ayına kadar düzenli olarak çıkarılacaklar.

Her ek görev paketi yeni haritalar ve görevler içerecek. İsteyenler bu DLC’leri ayrı ayrı alabilirler, ancak Sega’nın indirimli Season Pass seçeneğini tercih edenler hepsine daha ucuza sahip olacaklar. Bu ek görev paketlerinin en önemli unsurlarından biri de Survival Mode için yeni görevler ve haritalar içerecek olmaları.

Survival Mode nedir, zaten bu oyunda hayatta kalmak ana amaç değil mi, diye sorabilirsiniz. Survival Mode fikri oyun geliştiricilerin testleri esnasında ortaya çıkmış. Aynı bölümleri farklı biçimlerde oynadıklarını fark eden tasarımcılar, bunu daha da zorlaştıracak bir oyun modunu eklemeye karar vermişler.

Oyunda zaten Alien devamlı sizi avlıyor ve elinizdeki kısıtlı imkanlara sağ kalmaya çalışıyorsunuz. Ancak bazı haritalarda, mesela oyunla beraber gelecek olan Basement haritası gibi, bazı özel görevleri, zamana karşı ve doğrudan Alien sizi avlarken gerçekleştirmeye çalışacaksınız. Bu görevlerden elde edeceğiniz sonuçları internet üzerindeki bir Leader Board üzerinde yayınlama imkanı da olacak. Her yeni DLC özellikle bu mod için hazırlanmış yeni harita ve senaryolar sunacak. Böylece sanki oyunun normal hali yeterince gerilimli değilmiş gibi, daha da gerilme imkanı bulabileceğiz!

Aşağıda bir de ilgili video var, isterseniz daha fazla bilgi için izleyebilirsiniz.