Anasayfa Makale En Pahalı 10 iOS Uygulaması

En Pahalı 10 iOS Uygulaması

iPhone ve iPad için App Store üzerinden satışa sunulmuş, iOS pazarının en pahalı 10 uygulamasını bulup, sizler için listeledik.

Mobil cihazlar için her geçen gün daha fazla uygulama sunuluyor. Bazıları sanal mağazalarda kayboluyor, bazıları ise daha ilk haftasından milyonlarca kere indirilip geliştiricisine ün kazandırıyor. Kullanıcılar, mobil cihazlarını daha iyi hale getirmek için bir sürü uygulama arasından seçim yapmak zorunda. Bu uygulamalar arasından ücretli olanlar, genel kanıya göre daha iyi performans sergiliyor.

En uygun fiyata satın alınan uygulamalar, kullanıcının uzun bir süre arkadaşı oluyor. Bu noktada kullanıcılar fiyat performans eğrisine fazlasıyla dikkat etmeli. Uygun fiyatlı uygulamalar olduğu kadar, pahalı ve saçma uygulamalar da var. Biz de sizler için iOS için geliştirilmiş en pahalı uygulamaları seçtik. Satın alıp, almamak size kalmış.

Sexy Finger Print Test HD

how-sexy-fingerprint

Karşımızda 1 milyon indirilme barajını aşmış olan bir uygulama var. Sexy Finger Print Test HD, parmak izinizi tarıyor. Daha sonrasında parmak iziniz üzerinde analiz yaparak, karşı cins için ne kadar çekici olduğunuzu buluyor. Sonuçlar 30 saniye içerisinde veriliyor. Fazlasıyla saçma olan bu uygulamanın fiyatı da kendisi gibi bir hayli saçma.

Fiyat: 99.99 Dolar

Water Globe

water-globe-app-store

Bu uygulama ile mobil cihazınızın ana ekranına bir kar küresi yerleştiriyorsunuz. İçeriğini ve yer çekimini değiştirebildiğiniz kar küreleri ile saatlerce sanal ortamda oynayabilirsiniz. Gerçi bu uygulamaya 250 dolar verene kadar, gidip gerçek bir kar küresini daha ucuza alabilirsiniz.

Fiyat: 249.99 Dolar

TouchChat AAC with WordPower

touchchat-aac

Bu sefer yararlı bir uygulamamız var. Fiyatının biraz daha düşük olmasını isterdik. Yaşadığı hastalık yüzünden ses kaybına uğrayan kişilerin yardımına koşan TouchChat AAC, dokunmatik ekran desteği ile çalışıyor. Ekrandaki simgelere basarak, kişinin ruh halini ve düşüncelerini yansıtmaya yarıyor. Otizm, Down Sendromu, ALS, İşlev Yitimi (Apraksi) hastaları için özel olarak geliştirilmiş.

Fiyat: 299.99 Dolar

Barcelona vs Madrid

barca-vs-madrid

İki büyük futbol takımı. İki büyük rakip. Uzun yıllardır süregelen rekabet, sanal ortama da sıklıkla taşınıyor. Barcelona mı, Madrid mi? Messi mi, Ronalda mu? FIFA oyuncuları arasında bile büyük bir ayrıma sebebiyet veren bu ikilemi çözmek için Barcelona vs Madrid uygulamasını indirebilirsiniz.

Konsol sınıfında grafikler sunan bu uygulamada, anlayacağınız üzere sadece iki takım var. Neden bu kadar pahalı olduğu konusu ise bilinmiyor. Bu fiyata yeni çıkacak FIFA 15’i satın alarak daha fazla takıma, daha fazla içeriğe sahip olabilirsiniz.

Fiyat: 119.99 Dolar

Mobile Cam Viewer

mobile-cam-viewer

Listede hep aşırı uygulamalara yer vermek istemedik. Mobile Cam Viewer oldukça kullanışlı bir program. Kişisel ya da iş yeri güvenliğiniz için satın aldığınız kameralara bu uygulama sayesinde ulaşabiliyorsunuz. Çoklu kullanım desteği sağlayan Mobile Cam Viewer, piyasadaki birçok kamera ile de uyumlu çalışıyor.

Fiyat: 349.99 Dolar

iDIA – Diagnostic Imaging Atlas, Small Animal

idia-small-animal

iDIA listenin en yararlı uygulamalarından biri olarak ön plana çıkıyor. Uygulama pahalı ama gerçekten fazlasıyla kullanışlı. Özellikle veterinerler için geliştirilen bu uygulamada, yüzlerce hayvanın anatomik bilgisi bulunuyor. Yani bir hayvan anatomi atlası olarak adlandırabiliriz. Veteriner kliniğine getirilen bir kedinin ne gibi bir sorunu olduğunu bulmak için ağırlıkları kilo ile ölçülen kitapların arasında kaybolmanıza gerek kalmayacak.

Yeni de bu uygulama tüm iOS kullanıcılarına hitap etmiyor. Veterinerlik ya da benzeri bir iş alanında çalışıyorsanız, vereceğiniz paranın karşılığını alabilirsiniz.

Fiyat: 399.99 Dolar

DDS GP Yes!

DDS-GP

DDS GP YES! uygulaması da iDIA gibi tıpla alakalı. Uygulama dişçiler için özel olarak geliştirilmiş. İçeriğinde birçok prosedür ve diş operasyon uygulamaları bulunuyor. Dişçilik fakültesinden yeni mezun olmuş, işinde amatör olanların fazlasıyla işine yaracak bir uygulama.

Fiyat: 499.99 Dolar

BarMax CA

barmax-uygulama

BarMax CA, Harvard Hukuh Bölümü tarafından geliştirilmiş bir uygulama. Sadece California’da yaşayan kişilerin kullanımına yarayacak BarMax içerisinde hukukla alakalı bir yığın soru-cevap, 50 saate yakın ders kayıtları bulunuyor. Uygulamanın amacı ise kullanıcıyı California Baro sınavına hazırlamak. Bu yüzden fiyatı da hayli uçuk.

Fiyat: 999.99 Dolar

Alpha-Trader

alpha-trader

Alpha-Trader aslında bir borsa takip uygulaması. Borsa sürekli hareket halinde olduğu için en ufak bir hesap hatasında, iflas kararınızı açıklamak zorunda kalabilirsiniz. Bu yüzden elinizin altında güvenebileceğiniz bir uygulamaya ihtiyacınız var. Hisse bedeli, fiyat düşüş-yükseliş bildirimleri, portföy riskleri, malvarlığı ilintisi gibi grafikleri ve bilgileri de anında öğrenebiliyorsunuz.

Fiyat: 999.99 Dolar

VIP Black

VIP-black

VIP Black, mobil pazarın en garip uygulaması olabilir. Milyonerlerin uygulaması olarak adlandırılan VIP Black’i sadece satın almanız yeterli değil. Satın alma işleminin ardından aktif malvarlığınızın en az 1 milyon dolar olduğunu kanıtlamanız lazım. Bunu kanıtladıktan sonra uygulamanın anlaşmalı kurumları ile VIP seviyesinde muamele görüyorsunuz. Sıra dışı…

Fiyat: 999.99 Dolar