Anasayfa Haber Borderlands: The Pre-Sequel Videosu Çıktı!

Borderlands: The Pre-Sequel Videosu Çıktı!

Borderlands: The Pre-Sequel’in çıkış tarihi yaklaşırken, Gearbox yeni ve hayli uzun bir video yayınladı.

İlk kez geçtiğimiz Nisan ayında resmen duyurulan Borderlands: The Pre-Sequel için belirtilen çıkış tarihi gittikçe yaklaşıyor. Eğer bir aksilik olmazsa oyun 14 Ekim 2014 tarihinde PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 için çıkarılacak. Yapımcı 2K Australia oyuna son rötuşları yaparken, Gearbox yeni videolar yayınlayarak heyecanı yüksek tutmaya çalışıyor.

Bazıları tarafından Borderlands 3 olarak tanımlanan yeni oyun, aslında daha önce çıkan iki oyun arasındaki zaman diliminde geçen olayları anlatıyor. İkinci oyunda karşımıza kötü adam olarak çıkan Handsome Jack aslında kimdir, necidir, bu oyunda göreceğiz. Oyunun konusu Pandora’nın ayı olan Elpis üzerinde geçiyor. Elips üzerindeki düşük yerçekimi ve çevredeki uzayın vakumu, oyuna farklı lezzetler katmak için kullanılacak.

Oyunda dört yeni karakter var ve tabii her birinin farklı yetenekleri de mevcut. Pre-Sequel için de, tıpkı önceki oyunlarda olduğu gibi, dört adet DLC, yani ek görev paketi planlanmış. Daha fazlasını aşağıdaki videoda kendiniz de izleyebilirsiniz. Yabancı dilinizin çok iyi olması şart değil, aksiyon zaten kendini anlatıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=wpgMBivKR-w