Anasayfa İş Acer Predator 17X Oyuncu Dizüstü Bilgisayarı Ön İnceleme

Acer Predator 17X Oyuncu Dizüstü Bilgisayarı Ön İnceleme

Acer Predator 17X Ön İncelemesi
Acer Predator 17X Ön İncelemesi

Acer Predator oyun bilgisayarları serisini yeni Predator 17X ile genişletiyor. Predator 17X oyuncu dizüstü bilgisayarının dikkat çeken yönlerine bakıyoruz…

Yeni Predator 17 X dizüstü bilgisayarın tanıtımında Acer özellikle yeni sistemlerinin Oculus, HTC Vive, OSVR ve StarVR sanal gerçeklik (VR) cihazları ile uyumluluğunu vurguladı. Nvidia’nın masaüstü GeForce GTX 980 ekran kartının çekirdeği, Predator 17X dizüstü bilgisayarda da bir seçenek olarak sunuluyor.

Masaüstü ekran kartına ilaveten hız aşırtma ve üç fanlı soğutma sistemi üzerinde durulan noktalar. Dizüstü bilgisayarın 17.3 inç G-SYNC destekli ekranında hem Full HD 1920×1080 IPS, hem de UHD IPS 4K 3840×2160 seçenekleri sunuluyor.

Yeni nesil DDR4 bellekler, üç SATA SSD RAID 0, Killer DoubleShot Pro Ethernet, Thunderbolt 3 gibi teknolojiler öne çıkan diğer özellikler.

Soğutma sisteminde Acer’ın Aeroblade metalk fanlar kullanılıyor. Bunlar 0.1 mm inceliğinde. Önden soğuk hava çekilirken, işlemci ve GPU ayrı soğutularak arkadan tahliye ediliyor.

Predator 17 X’in arkadan aydınlatmalı klavyesi özelleştirilebilir bir RGB aydınlatmasına sahip. PredatorSense yazılımı hız aşırtma modları, klavye makro profilleri ve favori oyunlar ve ayarlanabilir aydınlatma yapılandırmaları için programlanabilir tuşlar gibi gelişmiş kişiselleştirme seçenekleri sunuyor.

New York, World Trade Center 4’teki next@Acer basın toplantısında tanıtılan diğer modelleri de Technopat.net üzerinde görebilirsiniz.

Acer Basın Toplantısından Notlar…

Acer IT Ürünleri Başkanı Jerry Kao şunları söyledi: “Yeni Acer Predator oyun sistemleri müşterilerimize üst düzey oyun ve sanal gerçeklik deneyimleri sunmak için tasarlandı. Sanal gerçeklik yalnızca oyunlarda değil, aynı zamanda profesyonel ortamlardaki çok çeşitli sektör ve uygulamalarda da sınırsız yeni olasılıklar sunmaktadır. Acer kullanıcılarına bu yeni dijital dünyada hem oyun oynamaları hem de çalışmaları için ihtiyaçları olan araçları sağlamayı amaçlamaktadır.”

Microsoft OEM Departmanı, Kurumsal Başkan Yardımcısı Nick Parker ise şöyle konuştu: “Windows 10 ile Acer’ın Predator oyun serisi çıtayı bilgisayar oyunları için yükseltiyor. Windows 10’da oyun oynamak, oyunculara güç veya performanstan hiç ödün vermeden nerede ve nasıl oynamak istedikleri tercihini bırakıyor. Bilgisayar oyunlarını seven herkes bu güçlü Acer cihazlarına bayılacaktır.”