Görüntülenen Mesaj 1 den 28 - Toplam 28
Like Tree19Beğeni
  • 2 Post By Recep Baltaş
  • 1 Post By Recep Baltaş
  • 1 Post By Recep Baltaş
  • 1 Post By Sıddık
  • 5 Post By Burak Alkan
  • 1 Post By Rıdvan Akgün
  • 1 Post By Boğaçhan Ülker
  • 2 Post By lacin
  • 2 Post By Ömer Gündüz
  • 1 Post By Recep Baltaş

Konu: AMD Radeon HD 6510'a Dikkat!

Technopat! Recep Baltaş Üyenin Avatarı
    Blog Girdileri
    409

AMD Radeon HD 6510'a Dikkat!

AMD Radeon HD 6510 ekran kartı, aslında HD 6000 serisine ait olmayan, sadece etiketleri değiştirilmiş Radeon HD 5550 kartlardır.

Bu kartlar ile oyun oynamak hayalden ibaret. Özellikle yeni nesil oyunlarda, orta ayarlarda dahi bu kartlar çok yavaş çalışacaktır.

Kaynak: AMD rebrands HD 5000 series for Russian market

Cas$hper gibi firmalar, bilgisayarlarını ucuza mal etmek için bu tür etiketi değiştirilmiş kartlar kullanabiliyorlar.

Kaliteli bir ekran kartı en az 100 lira olmalıdır.

Alınabilecek en düşük kart da budur:

http://technopat.net/forum/masaustu-...ran-karti.html

Yoctopat!
    Oyun oynamak hayaldir bu kartla gibi bir yorumda bulunmuşsunuz...ve fakat bilgisayarımda bu kart mevcut ve şimdiye kadar, hem de tüm grafik özellikleri Ultra-High düzeyde, rahat rahat oynayamadığım oyun olmadı...yani kalkıp ta bilgisayar fiyatına bir grafik kartı almak son derece gereksiz bir davranış bence. Ki ayrıca Maya, Cinema 4D, Cad, gibi 3d grafik işleme programları kullanan biriyim, tıkır tıkır çalışıyor, renderlemek olsun, design olsun...bence gayet kifayetli bir ekran kartı. Ki, bir Nvidia delisi olarak, şaşırdım bile diyebilirim ufacık, gayet mütevazi bu grafik kartının performansına ( şu "ekran kartı" lafını da kim çıkardıysa vakti zamanında....grafik kartı kardeşim )....)

Blog Girdileri
    409
    Bana şu Ultra-High ayarlarda oynadığınız bi iki oyun söyler misiniz? Bir de çözünürlük kaç, onu öğrenelim. Ben kartın oyun performansını yorumladım ve kartın oyun performansı vasat. Bunu sizin "öyle oynuyorum, böyle oynuyorum" demeniz değiştirmez. becnhmark sonuçları ortada. Kart oyun kartı değil...

Yoctopat!
    Hmm...örneğin NFS shift2 ....Tiberian Twilight....Dawn of War Retribution...ve sair, oyun tutkunu olduğumdan daha bir çoğu var, çözünürlükler 1280x1024, antialiasing x 4, anisotropic filtering= trilinear falan filan....gerçi sonuçta...Maya ile 10 dakikalık bir render işlemi, tüm oyunlara bedeldir benim ölçütüme göre ...her neyse aşık atmak, üstün bilgi seviyemi ( !!... ) kanıtlamak için yazmadım yazıyı....sadece " bu kartla oyun oynamak hayaldir " gibi aşırı bir yorum dikkatimi çekti, ben çatır çatır oynuyorum çünkü...o yüzden
    Son düzenleyen zoraki666, 04-12-2011 saat 10:28 PM.

Blog Girdileri
    409
    Oyun oynamak var, oyun oynamak var. Full HD çözünürlükte 16xMSAA ve 16xAF açınca o kartın bir böcek gibi ezileceği ortada. Ki oynadığınız oyunlar DirectX 11 gibi teknolojilerden mahrum iken Shift gibi oyunlarda AA açsanız ne olur açmasanız ne olur. Ayrıca bu kart CAD/CAM işi için tasarlanmamış. BU amaçla kullanacaksanız neden böyle bir kart almadınız ki? Zaten siz daha ilk başta marka PC almakla hata etmişsiniz...

Yoctopat!
    Aslında bunu salona aldım itiraf edeyim casper marka bilgisayar işte, hem ben hem oğlum oyun oynayalım diye dediğim gibi gayet de iş görüyor ...iş için " render farm " kullanıyorum, 4 bilgisayarlık onlarda SLI bağlı 8 adet Elsa Quadro FX 5600 var, gerçi bu öyle bir sektör ki, şimdi " amanın ne süpermiş yahu..." dediğimiz şey, iki ay sonra çöplük olabiliyor...o yüzden kendimizi kasmadan, tüketim sistemine esir olmadan, gayet rahat bir oyun keyfi yaşayabiliriz...demek istediğim o...varsın pixellerden oluşan sanal otomobilim, sokak ışıklarını yansıtmasın ...bu arada sohbetiniz için de teşekkürler...

Blog Girdileri
    409
    Ben teşekkür ederim. Tüketim konusunda size hak vermemek elde değil ama ben de sonuçta oyun dergisinde yazdığım için tutup ta oyunculara bu kartı tavsiye edemem. HD 5670 tavsiyeme bile laf geliyor. Sonuçta her okurun da bir bütçesi var

Yoctopat!
    Hayal mi ? Onun için mi Call of Duty Black Ops'u full çözünürlük oynuyorum ? Bence bilmediğin şeyler hakkında fazla yorum yapma .... GÜLERLER

Yönetici Burak Alkan Üyenin Avatarı
    Blog Girdileri
    55
    Sizin gibi daha dün PC kullanmaya başlamış, önüne gelen yerde bilgisayar oyunlarını korsan kullanan cahiller gibi "full" kelimesini diline dolamış ama daha bu kelimenin çözünürlük konusunda "Full HD" olduğundan bihaber kişilerle tartışmaya girmeyi gereksiz bulsam da, sizlere yine bir şeyler öğretme ihtiyacı duyduğum için cevap vereceğim.

Öncelikle sayenizde BT dünyası yeni bir içi boş ifade ile tanıştı: "Full çözünürlük". Allah allah. Ne ola ki bu "full çözünürlük". Herhalde birisi Full HD demek istedi ama daha çözünürlüklerin piksel bilgisi konusunda en ufak bilgisi olmadığı için HD takısına gerek olmadan ortaya bir "full" ibaresi bırakıverdi.

Call of Duty Black Ops, sizin gibi çoluk çocuk, babalarının aldığı dandik marka bilgisayarlarda rahat oynanabilsin diye grafik özellikleri düşük tutulan bir oyundur. Zaten sizin gibi kullanıcılar bu tür oyunları kurar kurmaz oyuna dalarlar. Oyunun grafik ayarlarını yükseltmeyi bilmedikleri için varsayılan ayarların en yüksek seviyede olduğunu zannederler.

Şimdi bir de yenilmiş kazık var. Casper'dan bi güzel kazık yenmiş. İnsanın içine sinmiyor tabi. E ne olacak? Kendi kullandığın ekran kartını öveceksin doğal olarak. Ortada ne FPS değeri var, ne ayarlar var, ne tam çözünürlük bilgisi var... Bol keseden sallayacaksın "full çözünürlük" diye. Yerse...

Ama yemez. Yemez, çünkü burası bi' fulloyun, bi oyuncehennemi ya da frmtr değil. Burası Technopat. Burada full çözünürlük gibi "işkembeden" atılan tabirler tutmaz. Bu yüzden bir daha bilmediğiniz konularda atıp tutarken iyi ölçüp biçin, yoksa bugüne kadar edinmediğiniz bilgiyi birden veririz, alimallah bilgi selinde boğulup kalırsınız, sizi Casper Yetkili Servisi bile kurtaramaz...

Şimdi o oynadığın oyunlara harcadığın vaktinin bir kısmını da ekran kartı testlerine bakmaya ayır ki bir daha ki sefere kazıklanmayasın. Bak senin için HD 6510'dan bile daha hızlı bir kartın Full HD çözünürlükte nasıl ezildiğini derledim. Ben çok konuşmayayım, testler konuşsun:

Cryssi Warhead, 11 FPS
    Aliens vs. Predator, 11 FPS

Sapphire Radeon HD 6570 512MB Video Card Review | Unbiased Computer Hardware Reviews - ThinkComputers.org

Unigine Heaven v2.5, 12 FPS

Sapphire Radeon HD6570 Video Card | TechwareLabs

Metro 2033, 7 FPS
    Alien vs. Predator, bu defa senin anlamlarını dahi bilmediğin AA açık şekilde, 8 FPS

AMD Radeon HD 6670 and 6570 Mainstream GPUs - HotHardware

Herhalde artık kazıklandığın konusunda tatmin olmuşsundur. Casper ne kadar kazıklasa da tatmin olmuyor sizin gibiler....

Blog Girdileri
    55
    Sizin gibi daha dün PC kullanmaya başlamış, önüne gelen yerde bilgisayar oyunlarını korsan kullanan cahiller gibi "full" kelimesini diline dolamış ama daha bu kelimenin çözünürlük konusunda "Full HD" olduğundan bihaber kişilerle tartışmaya girmeyi gereksiz bulsam da, sizlere yine bir şeyler öğretme ihtiyacı duyduğum için cevap vereceğim.

Öncelikle sayenizde BT dünyası yeni bir içi boş ifade ile tanıştı: "Full çözünürlük". Allah allah. Ne ola ki bu "full çözünürlük". Herhalde birisi Full HD demek istedi ama daha çözünürlüklerin piksel bilgisi konusunda en ufak bilgisi olmadığı için HD takısına gerek olmadan ortaya bir "full" ibaresi bırakıverdi.

Call of Duty Black Ops, sizin gibi çoluk çocuk, babalarının aldığı dandik marka bilgisayarlarda rahat oynanabilsin diye grafik özellikleri düşük tutulan bir oyundur. Zaten sizin gibi kullanıcılar bu tür oyunları kurar kurmaz oyuna dalarlar. Oyunun grafik ayarlarını yükseltmeyi bilmedikleri için varsayılan ayarların en yüksek seviyede olduğunu zannederler.

Şimdi bir de yenilmiş kazık var. Casper'dan bi güzel kazık yenmiş. İnsanın içine sinmiyor tabi. E ne olacak? Kendi kullandığın ekran kartını öveceksin doğal olarak. Ortada ne FPS değeri var, ne ayarlar var, ne tam çözünürlük bilgisi var... Bol keseden sallayacaksın "full çözünürlük" diye. Yerse...

Ama yemez. Yemez, çünkü burası bi' fulloyun, bi oyuncehennemi ya da frmtr değil. Burası Technopat. Burada full çözünürlük gibi "işkembeden" atılan tabirler tutmaz. Bu yüzden bir daha bilmediğiniz konularda atıp tutarken iyi ölçüp biçin, yoksa bugüne kadar edinmediğiniz bilgiyi birden veririz, alimallah bilgi selinde boğulup kalırsınız, sizi Casper Yetkili Servisi bile kurtaramaz...

Şimdi o oynadığın oyunlara harcadığın vaktinin bir kısmını da ekran kartı testlerine bakmaya ayır ki bir daha ki sefere kazıklanmayasın. Bak senin için HD 6510'dan bile daha hızlı bir kartın Full HD çözünürlükte nasıl ezildiğini derledim. Ben çok konuşmayayım, testler konuşsun:

Cryssi Warhead, 11 FPS
    Aliens vs. Predator, 11 FPS

Sapphire Radeon HD 6570 512MB Video Card Review | Unbiased Computer Hardware Reviews - ThinkComputers.org

Unigine Heaven v2.5, 12 FPS

Sapphire Radeon HD6570 Video Card | TechwareLabs

Metro 2033, 7 FPS
    Alien vs. Predator, bu defa senin anlamlarını dahi bilmediğin AA açık şekilde, 8 FPS

AMD Radeon HD 6670 and 6570 Mainstream GPUs - HotHardware

Herhalde artık kazıklandığın konusunda tatmin olmuşsundur. Casper ne kadar kazıklasa da tatmin olmuyor sizin gibiler....

Yoctopat!
    Birinci olarak bilgisayarımı bana babam almadı ve aynı zamanda bilgisayarım casper değil.....

Bilgisayarın özellikleri :

• İntel i7 2600 3.4Ghz,
    • 2gb Amd radeon graphics 6510
    • 16gb ram....

Sanırım buda seni tatmin etmiştir.... Tekrar söylüyorum bilmediğiniz bi konu hakkında yorum yapmayınız.... Aynı zamanda ben CoD Black Ops'u 'Full HD' 1080p , antı alıasing 16x de oynuyorum, Full çözünürlük kelimesini aslında bir şey biliyorsun zannederek yazmıştım ama yanılmışım.... Öyle tabir ettiğin gibide bol keseden sallamıyorum kardeşim. Senin gibi bir şey bilmeyen ve sadece internette gördüğü bu bilgiyi sanki kendisi bu ekran kartı ile oynamış gibi yorum yazan insanlara cevap vermek için yazdım bu yorumu .... Bir arkadaşa göre bu ekran kartı ile 'Oyun oynamak hayalden ibaret' miş... sizin gibi insanlara söyleyecek bir laf bulamıyorum... Gerçekte hiç birşey bilmeyen ve internetten gördüğü her bilgiyi sanki kendisi biliyormuş gibi siteden yansıtan insanlarsınız yani Önünüzde daha çok yol var... bence artık bilmediğin bir konu hakkında insanlarla sataşmayı bırak.

Admin tamam da sen neden hala anlamıyorsun benim bilgisayarım casper değil

Blog Girdileri
    55
    Oturduğunuz yerden insanları bilgisizlikle suçlamak ne kadar kolay değil mi? Bana bu güne kadar yazdığınız bir makale gösterebilir misiniz? Hayır... Yaptığınız bir işi? Hayır...

Neyse bunları bir kenara bırakalım. Bilgisayarınız Casper değil, ama başka bir marka...Exper ya da bir başka vasat yerli üreticinin ürünü...

2 GB ekan kartı demişsiniz. Ekran kartlarını GB miktarına göre değerlendirmek ancak bu konudaki bilgisiz kullanıcıların yapacağı bir şeydir. BU sisteme 16 GB RAM takan firmayı bir kenara bırakıyorum, sizin bu miktara kanmış olmanız ise çok komik olmuş.

16 GB'ın ancak 4 GB'ını kullanabilirken geri kalan 12 GB sizi kazıklamak için firmaların elindeki güzel bir silah. Malum, DDR3 bellekler artık peynir ekmek fiyatına satılıyor...Koy 16 GB'ı müşteri keklik gibi gelsin..."Vaaaay. 16 GB. Breh breh breh..." Sorsanız, 16 GB'ı kullanabilecek bir tane bile uygulama sayamaz...

Sizler, oyun oynadığınızı "zanneden" kullanıcılarsınız. Çöp adamlarla oyun bitiren...berbat grafikler....vasat bir klavye ve fare...8 ms ekran... Bir de sizin XP kullananlarınız var ki, aman allahım....

Ekran kartı bende olmadığı için kendim test edemedim. Zaten böyle bir ekran kartına da beş kuruş vermem. Bu yüzden yabancı sitelerdeki sonuçlarla yetineceksiniz...

Neyse anlaşılan daha yaşınız küçük. Büyüyünce yediğiniz kazığın farkına varırsınız. Ben de 8 sene önce Casper'dan kazık yemiştim. Kazık yiye yiye öğrendim... Hatta bak şanslısın, benim dönemimde bunları anlatan kimse de yoktu.

Yoctopat!
    Merhaba, benim şöyle bir problemim var. Hazır konuyu görmüşken... HD 6570 kart var elimde fakat tek sorunum aşırı ısınması. Örneğin Heroes of Newerth ya da Path of Exile vs. oynarken ekran kartı kısa sürede 98-106 dereceye kadar çıkıyor. Dolayısıyla fan hızı da artıyor. Rahatsız edici birşey. Yapacak birşey yok sanırım, mecbur değiştiricem kartı. Bi 400 500 lira çıkacak gibi...
    Son düzenleyen Burak Alkan, 12-12-2011 saat 01:17 AM. Sebep: Türkçenize dikkat edin. Uzaklaştırma nedenidir!

Blog Girdileri
    55
    Kart ısınıyorsa kartı kasadan sökün ve tozlarını temizleyin. Bu konuda tecrübeniz varsa soğutucuyu da söküp termal macunu yenilemeniz gerekiyor. Thermaltake TG2 kullanabilirsiniz. Ama tavsiyem, marka bilgisayarınız ile gelen bu zayıf karttan kurtulmanız.

HD 6850 gibi bir kart alın, bir daha kolay kolay arkanıza bakmazsınız.

Yoctopat grc8213 Üyenin Avatarı
    Alıntı Burak Alkan Demiş ki: Mesajı Görüntüle
    Oturduğunuz yerden insanları bilgisizlikle suçlamak ne kadar kolay değil mi? Bana bu güne kadar yazdığınız bir makale gösterebilir misiniz? Hayır... Yaptığınız bir işi? Hayır...

Neyse bunları bir kenara bırakalım. Bilgisayarınız Casper değil, ama başka bir marka...Exper ya da bir başka vasat yerli üreticinin ürünü...

2 GB ekan kartı demişsiniz. Ekran kartlarını GB miktarına göre değerlendirmek ancak bu konudaki bilgisiz kullanıcıların yapacağı bir şeydir. BU sisteme 16 GB RAM takan firmayı bir kenara bırakıyorum, sizin bu miktara kanmış olmanız ise çok komik olmuş.

16 GB'ın ancak 4 GB'ını kullanabilirken geri kalan 12 GB sizi kazıklamak için firmaların elindeki güzel bir silah. Malum, DDR3 bellekler artık peynir ekmek fiyatına satılıyor...Koy 16 GB'ı müşteri keklik gibi gelsin..."Vaaaay. 16 GB. Breh breh breh..." Sorsanız, 16 GB'ı kullanabilecek bir tane bile uygulama sayamaz...

Sizler, oyun oynadığınızı "zanneden" kullanıcılarsınız. Çöp adamlarla oyun bitiren...berbat grafikler....vasat bir klavye ve fare...8 ms ekran... Bir de sizin XP kullananlarınız var ki, aman allahım....

Ekran kartı bende olmadığı için kendim test edemedim. Zaten böyle bir ekran kartına da beş kuruş vermem. Bu yüzden yabancı sitelerdeki sonuçlarla yetineceksiniz...

Neyse anlaşılan daha yaşınız küçük. Büyüyünce yediğiniz kazığın farkına varırsınız. Ben de 8 sene önce Casper'dan kazık yemiştim. Kazık yiye yiye öğrendim... Hatta bak şanslısın, benim dönemimde bunları anlatan kimse de yoktu.
    Burak bey çok güzel cevaplamışsınız, ama bu tip kişilerede her yerde denk geliyoruz inanın.Örneğin bizim bi arkadaş teknosadan bilgisayar almış gitmiş benim bilgisayarım yavaş çalışıyor demiş oda ram driver ını kurdunuzmu gibi bir cevap vermiş düşünün teknosada çalışan bir kişinin bilgisizliğini bu tipler her yerde denk geliyor daha oyunun takılıp takılmadığını bile anlayamazlar kaç FPS de oynuyorsun desen FPS i bilmez ölçemezler. Zamanında bende hiç bişey bilmiyordum şimdi azda olsa bilgim var ama ben bu arkadaş gibi değildim çok bilmişlik yapmıyordum neyse bu arkadaşlar oyun oynadıklarını sansınlar, ne kadar zavallıca .

Blog Girdileri
    55
    Yavaş yavaş öğreneceğiz. Ama arkadaş biraz fazla uçunca kanatlarına hafif bir yayılım ateşi yapma gereği gördük...

Super Moderator Ömer Gündüz Üyenin Avatarı
    Blog Girdileri
    1
    Burak kardeş güzel cevap eline ağzına sağlık Hakketikleri cevabı vermişsin. Recep abi bilgisayar parçaları hakkında ne biliyorsam senin sayende ^^

Yoctopat!
    Burak Alkan doğru söylüyor. AA Açtıgında kart rezalet; flim açıyorum Full HD AA Hataları HD Flimi 360 kalitesinde gösterme. En Kötü oyun TDU2 1920X1080 de kasarak oynuyorum ki sistemimde i5 işlemci 6 GB ram var. Verdiğim paraya yazıkmış onu anlıyorum. Kısa zamandı yeni bir ekran kartı almayı planlıyorum. ATI Radeon 6850 HD bir kart.
    Son düzenleyen ForAnAngeL, 09-23-2012 saat 08:10 PM. Sebep: Türkçe kurallarına uyun lütfen.

Super Moderator mevsres Üyenin Avatarı
    Blog Girdileri
    3
    Battlefield 3'de AA, AF 16x değerinde açıkken HD 7870 ve üzeri kartlar gerekebilir.
    Anakart MSI Z77A-GD65 - İşlemci Intel Core i5 3570k - RAM G.skill 8 GB 1600 MHz RipjawsX - Sabit Disk Western Digital 1 TB Caviar Blue - Kasa Corsair C70 - Güç Kaynağı Thermaltake Toughpower 775 Watt Modüler - Monitör AOC E2343FS - Klavye Logitech G105 - Fare logitech G600.

GTX 780 Çok Yakında!

Yoctopat
    Yorumları okurken baya sinirlendim açıkçası agresif yapım
    Özet: İ7 işlemci , 16 GB RAM, 2 GB Ekran kartı bu sizi tatmin etmiştir demesi cahilliğine veriyorum neyse.
    Arkadaş, ayıptır söylemesi 16 GB RAM şu an 4 GB RAM ile oyunlarda aynı performansı veriyor. Üzüldüm arkadaşa Technopat'tan öğreneceği çok şeyler var.

Yoctopat!
    Hocam ayıp olmasın ama sen bir şey biliyorum sanıyorsun üstad. Benden büyük müsün bilmediğim için üstad diye hitap edeceğim şimdi.

Ben bir Crysis tutkunuyum, tüm serilerini oynadım ve görüntü tarafından hiç sıkıntım olmadı. Yanı senin o dediğin full çözünürlük var ya, ben onu ekran kartının kendi ayarlarından zorladım. Oyunun ayarları zaten üst düzey. Gelelim neticeye: Radeon HD 6510 isimli ekran kartı AMD'nin iyi ekran kartlarından biridir. Eğer inanırsınız diye PC'min özelliklerini yazıyorum.

i5 3.4 GHz 4 çekirdek işlemci 2400
    6 GB DDR3 1333 MHz
    1 TB Hardisk, 120 GB SSD
    2 GB Radeon HD 6510

Belli ki tatmin olmuşsundur üstad.
    Son düzenleyen mevsres, 11-28-2012 saat 03:39 PM. Sebep: Türkçe kurallarına uymayan mesaj

Yoctopat!
    Keşke elimde kaynak olsa da kanıtlayabilsem. Ben 6510'a iyi demiyorum ama kötü de değil. Ben Black Ops, Crysis 1 - 2, Assassin's Creed serilerinin hepsini üst düzeyde oynadım. Çözünürlüğe gelince, 1600x900'te çalıştırıyorum. Başka PC'en yazdığım için kanıt yok elimde, kusura bakmayın. Türkçe'ye böyle sahip çıkanı ilk defa görüyorum, bağışlayın.
    Son düzenleyen mevsres, 11-28-2012 saat 03:39 PM. Sebep: Türkçe kurallarına uymayan mesaj

Moderator m3Rt Üyenin Avatarı
    Blog Girdileri
    6
    Alıntı receptim Demiş ki: Mesajı Görüntüle
    Keşke elimde kaynak olsa da kanıtlayabilsem. Ben 6510'a iyi demiyorum ama kötü de değil. Ben Black Ops, Crysis 1 - 2, Assassin's Creed serilerinin hepsini üst düzeyde oynadım. Çözünürlüğe gelince, 1600x900'te çalıştırıyorum. Başka PC'en yazdığım için kanıt yok elimde, kusura bakmayın. Türkçe'ye böyle sahip çıkanı ilk defa görüyorum, bağışlayın.
    Alıntı receptim Demiş ki: Mesajı Görüntüle
    Gelelim neticeye, Radeon HD 6510 isimli ekran kartı AMD'nin iyi ekran kartlarından biridir.
    180 derece dönüş yaparak şimide iyi değil ama kötü değil diyorsun. Call of Duty, düşük sistem gereksinimi isteyen oyundur. Assassin's Creed'i zaten söylememe bile gerek yok. Crysis'i kaç FPS ile oynadınız peki ? Hala bazı yazım hatalarınız var.

Zeptopat Boğaçhan Ülker Üyenin Avatarı
    Blog Girdileri
    4
    Ya arkadaşlar anladık CoD seviyorsunuz ama şu yıla kadar çıkan hiç bir CoD oyunu ile ekran kartı iyi diye hava atılmaz, atana gülerler. Açın Metro 2033, açın BF3 ve dayanım ayarları 16x AA ve 16xAF kart falan kalmaz. Şuraya mantıklı yorumlar yapın ya.
    ASUS-G75VW Intel Core i7 3630QM- 8GB RAM- 256GB Corsair Neutron SSD- 1TB Segate HDD- Nvidia GTX 660M- Logitech G700s- Corsair Voyager GT 32 GB USB 3.0

Logitech G930 İncelemesi: http://www.youtube.com/watch?feature...&v=aApB_br8OuA
    D.2420 Rotary Youth Exchange Student

Twitter: https://twitter.com/bogachanulker
    Instagram: BoUlker24

Yoctopat! lacin Üyenin Avatarı
    Belli ki ekran kartının iyi olduğunu iddia eden arkadaşlar yeterli bilgiye sahip olmadıkları ve kazıklanma hissiyatından kurtulmaya çabaladıkları için biraz saçmalamışlar, mazur görelim. Zaten bu tür arkadaşlar olmasa nasıl satış yapacaklar? Sonra sistem yetmiyor diye bir bakkala gidersiniz size 60-70 Watt tüketen bir kart için 600 Watt PSU takıp artı montaj parası alırlar. Ne diyorduk "alın verin ekonomiye can verin"
    Son düzenleyen lacin, 11-28-2012 saat 03:48 PM.

Super Moderator mevsres Üyenin Avatarı
    Blog Girdileri
    3
    6510 ile mario oynanmaz, bunun lami cimi yok. Uzatmanın da bir anlamı yok.
    Anakart MSI Z77A-GD65 - İşlemci Intel Core i5 3570k - RAM G.skill 8 GB 1600 MHz RipjawsX - Sabit Disk Western Digital 1 TB Caviar Blue - Kasa Corsair C70 - Güç Kaynağı Thermaltake Toughpower 775 Watt Modüler - Monitör AOC E2343FS - Klavye Logitech G105 - Fare logitech G600.

GTX 780 Çok Yakında!

Super Moderator Ömer Gündüz Üyenin Avatarı
    Blog Girdileri
    1
    Ya bu tamamen ''Ne diyor bunlar ben kazıklanmış mıyım? Hayır canım olamaz öyle bir şey! Ben oynuyorum oyun o yüzden hemen aksini iddia edeyim çünkü ben kazıklanmış olmam, olamam!'' psikolojisinden hareketle yapılan yorumlar. Boş verin arkadaşlar. Konuşsun dursun. Siz biliyorsunuz o kartın beş para etmeyeceğini. Tamam gerisini boşverin. Madem bütün oyunları rahatça yüksek ayar oynuyor oynasın dursun. Bize ne değil mi?
    AMD Phenom II x4 970 | ASUS M5A97 | Kingston HyperX 8 GB 1333 Mhz DDR3 RAM | SAPPHIRE HD 7870 O.C Ghz Edition | Aerocool VS-9 550W | BenQ GL2230A LED 21.5 inç Monitör | Logitech G300 mouse | Logitech G105 klavye | Creative Tactic 3D Alpha Headset

SATILIK Akasa X4 CPU Soğutucusu Az Kullanılmış 30 TL | SATILIK Aerocool VS-9 Şeffaf Yan Panelli Kasa 75 TL |

Blog Girdileri
    409
    Daha oyunun adını düzgün yazamıyorsunuz, neyini oynadınız. Kendinizi daha fazla düşürmeyin. Bu ekran kartının ne olduğunu buradaki herkes çok iyi biliyor. Kazıklanmışsınız, kendinize yediremiyorsunuz. USB belleği sokacağı yeri bildiği için kendini bilgisayar gurusu zananedenlerden bıktık artık! Gidin bi iki dergi okuyun da öyle gelin... DonanımHaber'de takılmakla olmuyor bu işler...

Şimdi niye böyle sert çıktın demeyi de bilirsiniz siz. Yok kardeşim, kusura bakamyın. Siz ukala olmayın, çok bilmiş olmayın, bi zde sert çıkmayalım. Yeter artık yahu!