ŞakaŞaka Uygulaması

Can Kural

Hectopat
Katılım
3 Eylül 2013
Mesajlar
599
Makaleler
1
Yer
Ankara - Yenimahalle
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba Arkadaşlar,
C++ programlama dillinde arkadaşlarımızı biraz korkutmak ve aksiyon yaşatmak için program tasarladım :) İlk şaka programım. Deneyen arkadaşlar eksi yada artı yönlerimi bildirirlerse sevinirim :)

sf29b.png


Uygulama: Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı
https://www.virustotal.com/tr/file/...f6ff36a08ac1f210bbcc376ad81ee5d9146/analysis/
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Nortonun uyarısı kodlamadan dolayı şüpheli olarak nitelendirmesi. Uygulamayı analiz ettim. TEMİZ

Lakin şakada olsa ne görevi yaptığını söylemen lazım. Belki önemli bir yazı yazıyoruz birden PC nin kapanması hiçte iyi birşey dğeil.
 
1. kural: Asla dosya tc ye program ekleme!!
Dosya.tc nin Captcha sormaması ve hız, indirme limiti koymaması beni memnun eden şey. Programın yaptığı şu arkadaşlar :) Program açılınca CD-Rom açıyor, şöyle bir uyarı veriyor ve 10 sn yede bir "Beep" sesi çıkarıyor : Tebrikler Sanal Alemin en Tehlikeli Virüsünü Bilgisayarınıza Bulaştırdınız :)
Altında Lütfen Alt+F4 yapmayın bunu koymayı unutmuşuz yazıyor. Eğer Kişi Alt+F4 yaparsa : Bidaha bir beep sesi ve : Kardeşim sana basma demedik mi ? :D Diyor ve Pc yi kapatıyor :)
Not: Amacım bilgisayarlarınıza virus bulaştırmak değil. Uygulama tasarımcısımı ne onada Kendi adımdan bi parça koydum TRoCan :D

- - - Güncellendi - - -

Virüs total ne bilmiyorum ama Eset 6 Dan Tarattım:
sfq66.png


Bu arkadaşda zaten virus total eklemiş sanırım bu oluyor :D https://www.virustotal.com/tr/file/...f6ff36a08ac1f210bbcc376ad81ee5d9146/analysis/
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı