S3 Youtube HD video seçeneği yok

Castiel

Hectopat
Katılım
26 Temmuz 2012
Mesajlar
81
Yer
Bursa
Merhabalar,
Xperia Z almayi dusunurken maddi sıkıntılarımdan s3 aldım. Gayette memnunum fakat ilk defa Android kullandığım için bikaç sıkıntım var. Ilki: Youtube'da HD video izleyemiyorum HQ butonu var küçük kırmızı bitane videonun sol altında ama HD göremedim. Gerek uygulamasında gerek tarayicidan girdiğimde. Ekran görüntüsünü çektim fakat telefondan girdiğim için nerden yukleyecegimi bilmiyorum. İkinci bir sorun; Youtube'dan mp3 halinde şarkı indirebilecegim bi program bulamadım Play Store'da, Tubemate adında bi program buldum apk dosyasi halinde oda çok yer kapliyor 3 dakikalık bir sarkiya en az 14mb diyor.
Androidden anliyanlar yardım ederse sevinirim, Teşekkürler. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum burayı denedim ilk şarkıyı duzgun kaydetti ama sonra değişik şekilde yukledi yani formati degisti muzik calara düşmüyor şarkı ve downloads kısmından tikladigimda desteklenmiyor diyordu :) Sag ol yorumun için.

- - - Updated - - -

Denedim fakat olmadı. Gene HQ
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı