Torrent Sitelerine Davetiye Kodu İle Nasıl Üye Olunur?

erkansaglam

Kilopat
Katılım
16 Ağustos 2013
Mesajlar
277
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar,
Utorrent programını kullanıyorum. Davetiye ile üyelik alan torrent sitelerine üye olmak istiyorum. Örneğin Turknova gibi siteler davetiye ile üyelik alıyor. Davetiye kodu karmaşık sayılar ve harfler içeriyor. Bu davetiye kodunu kullanarak siteye nasıl üye olabiliriz?
 
Kayıt ol deyince en son da davetiye kodu bölümü olacaktır. Oraya kodu yapıştırın eğer elinizde davetiye varsa. Bu arada ben de ArenaTR ve Turktorrent.eu için davetiye arıyorum. Varsa hayrına gönderin. :(

tsB2E7i.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Siteye üye olan birinden davetiye isteyeceksin, o da senin e-postana davetiye maili gönderecek. Maildeki linke tıklayınca kayıt olma sayfası çıkacak. Gerisi basit zaten.

Senin yapacağın 2 seçenek var: Birincisi, üye olmak istediğin siteye üye olan birinden davetiye istemek. Bu biraz zor, çünkü herkes davetiye göndermiyor. :D
İkinci yol ise: Bazen siteler üyelikleri kısa süreliğine açabiliyor. Misal önümüzde kurban bayramı var. Genelde bayramlarda birkaç site üyelik alımını açıyor.

Üyelik alımı açık olan siteleri bulmanın da birkaç yolu var. Blogumda paylaşmıştım. Linki vereyim ;)

Üye Alımı Açık Torrent Siteleri Nasıl Bulunur?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı