Google Chrome Dosya İndirme Hatası

arkham

Kilopat
Katılım
28 Eylül 2012
Mesajlar
2.469
Makaleler
51
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sürekli olmasa da bazen, dosya inerken ''İndirme Hatası'' diyerek bitiyor inme işlemi. Bazen 2,3 GB bir program,oyun vs inerken %80 falan gelip bu hatanın oluşup en baştan indirmek insanı çileden çıkartıyor. Bazende bu hata '' Bilinmeyen Ağ Hatası'' olarak çıkıyor karşıma. Tarayıcı olarak Google Chrome kullanıyorum. İşletim sistemim Windows 8 64 bit Pro fakat bu sorun geçen aylarda Windows 7 64 bit kullanırken başlamıştı. Rica ederim, yardımlarınızı bekliyorum. Bu hatada az önce oldu :)

Um6w1TU.jpg
 
Ağ bağlantılarından bir sorun var demek. Chrome ile alakası yok yani. Virüs olabilir, güncel olmayan sürücü olabilir, kopan internet olabilir...

Virüs olduğunu sanmıyorum. Bu fotoğraf Windows 8 kurduktan 5 dk sonra falan çekildi,senin videoları ekran kartı ile oynatabilme isimli videoyu izleyip Codec Pack indirirken oldu :) Genelde bu indirme hatası, dosya indiği sırada bir siteye girince mesela Facebook birden bilgisayar 2-3 sn donuyor HDD ses geliyor sonra tekrar normal dönünce indirme hatası oluyor bitiyor inme işlemi. Problem tam olarak nedir,nasıl öğrenebilirim?
 
Laptop modelinizi yazmadığınız için güncel ağ kartı sürücüsü öneremiyoruz fakat Donanım Kimliği'ni öğrenip ağ kartı sürücünüzü güncelelyin. İndirme kesildiğinde ağ durumunuza bakın. Bu sorunun Chrome ile bir alaksı yok gibi. IDM ile indirirken kesiliyor mu bakın (IDM'nni kesilse dahi devam edebilme özelliğini gözden kaçırmadığınıza dikkat edin).
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı