İntel HD Family 4400 İyi Bir Ekran Kartı Mı?

Mustafa Sakallı

Hectopat
Katılım
29 Mart 2014
Mesajlar
450
Makaleler
3
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar Dell İnspiron 5537 laptop'umda İntel HD Family 4400 ekran kartım var. Biraz araştırma yaptıktan sonra bunun iyi bir ekran kartı olmadığını öğrendim. Bu ekran kartı bana son çıkan oyunları mediumda oynatır mı ? eğer oynatmazsa daha iyi bir verim alabilmek için ne yapmalıyım ?
 
İnternette dolaşıp film izleyebilirsin. Basit oyunlar oynayabilirsin. Daha ilerisi hayal. :D
Basit oyun derken Angry birds gibi oyunlar :D .
 
Abartmayın sizde arkadasta aynı islemcili i5 4200u ve intel hd 4400 li dahili ekran kartlı ve 740m haricili asus laptobu var o laptopla intelin kartıyla assasins creed 4 , bf 4 , metal gear rising revengeance,batman arkham origin ve daha cok yüksek grafikli oyunları takılmadan oynayabiliyor hatta bendeki intel hd 4000 de bile cok yüksek grafikli oyunlarda 30 fps civarı alıyorum sorun cıkarmıyor.Bunu görmeniz icin google a intel hd 4400 gaming performance falan yazın oyunlarda ne kadar fps alıyor videoları var :) ama karar sana kalmıs tabi...
 
Ya öyle çok oyun oynayan birisi değilim. Zaten bilgisayarı alırken bunun bilincinde olarak aldım. NBA 2K14, FİFA 2014 gibi oyunları medium veya low'da oynabilsem yeterli. Sistem fena değil, bu kadarını yapabilir herhalde.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı