2000TL'ye laptop önerisi

LeanBack

Hectopat
Katılım
23 Nisan 2014
Mesajlar
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar,
1500 - 2000 tl arası, fiyat/performans oranı yüksek, arıza-sıkıntı çıkarmayacak, grafik programlarını (özellikle photoshop) kasmadan çalıştırabilecek ve ısınma sorunu olmayan güncel oyunların hepsini medium yada high ayarlarda oynayabileceğim laptop tavsiyesi istiyorum değerli arkadaşlar. 2000 tl nin 100-200 yukarısı da olur. Her türlü tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Haklısınız dolar kurundan dolayı fiyatını haketmeyen donanımlar yüksek pahalara çıktı. Sağolun ilginiz için
 
Hocam ilginiz için teşekkürler. Lenovo markası hakkında düşünceleriniz neler peki. Çok övenlerde olduğu gibi, malzeme kalitesinin ve teknik servisin kötü olduğunu söyleyenlerde var. Aslında o paraya alınacak en mantıklısı Lenovo z510 gibi duruyor (donanım olarak). Değerli fikirlerinizi bekliyorum.
 
Lenovo Z510 harika bir laptop, bundan emin olabilirsiniz. Malzeme kalitesi de gayet güzel, Technopat Sosyal'de çok övülen bir marka, emin olabilirsiniz. İnternetten mi sipariş vereceksiniz? Eğer internetten sipariş verecekseniz aldıktan sonra 7 gün içinde iade imkanı var. 2-3 gün güzel bir şekilde deneyin, ona göre kararınızı verin. :)
 
Aslında kendime göre bir modelde karar kıldıktan sonra, güncel kampanyaları takip ederek almak istiyorum. Yani internet üzerinden veya mağazadan olabilir. Peki teşekkür ederim sayın Oğulcan Erişti, bizim gibi güncel donanımlardan anlamayan insalara yardımcı olduğunuz için. Galiba Z510 üzerinde yoğunlaşacağım.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı