2000 TL Toplama PC

Dojoo

Hectopat
Katılım
10 Temmuz 2014
Mesajlar
19
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi günler arkadaşlar 2000 tl ye bi liste hazırladım tüm ürünlerin stoktaki mağazalarına baktım elmadağ daki mağazada alacaklarımın hepsi var oraya gitmeyi düşünüyorum ama oraya gidip adamlara ne dicem ilk defa alıcam elim ayagım birbirime dolanmasın ayriyetten önerisi olan söyleyebilir.
Şimdiden teşekkür ederim.Bu arada klavye,fare ve monitör ayritten bende var onlara almıcam bide bi sorum olacak ses kartı ayritten listeye eklicekmiyim ekliceksem bana tavsiye edermisiniz simdiden kolay gelsin.
 
@Mümin Alan Güzel mi ? 300 TL'lik anakarta 280 TL işlemci koymuş, bu bütçeye ek olarak soğutucu koymuş. HDD güvenlik kameralarındaki kayıtların depolandığı HDD'den seçilmiş.
Anakart , ekran kartı , ve işlemciyi bu sitenin sistem tavsiye yerinden sectim bu 3 ünü.Sistem tavsiyeleri yerine gir haziran 2014 e tıkla orta seviye oyun sistemleri yerinde bu 3 ü yazıyo o zaman site suçlu.
 
@Dojoo Sitede bir sorun yok, gördüğün gibi 970-G43 anakartı önerilmiş sen gitmiş M5A97 EVO R 2.0 koymuşsun. :)
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    91,9 KB · Görüntüleme: 490
Orada M5A97 R 2.0 yazıyor. M5A97 EVO R2.0 yazmıyor. :) Her neyse sana yukarıda güzel bir sistem topladım. Onu gönül rahatlığıyla alabilirsin. 8 çekirdekli işlemci + R9 280X... Daha ne olsun ? :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı