3500 TL'ye Topladığım Oyun Bilgisayarı

logiwex

Kilopat
Katılım
29 Haziran 2014
Mesajlar
166
Yer
Tekirdağ Çorlu
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar 2 farklı sistemde oyun bilgisayarı topladım ve çok kararsız kaldım sizce topladıklarımdan hangisini almalıyım?

1 )
nGkE1l.png


2)
8Ek2lk.png


Şimdiden teşekkürler...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eklediğin monitör güzel fakat R9 290 olarak Sapphire R9 290 Tri-x öneririm. Asus'un R9 serisi sorunlu.
Hayatın boyunca kaç tane Asus marka ekran kartı kullandın? Sorunun Asus değil GPU kaynaklı olduğunu söylemekten bıktık, siz atıp durmaktan bıkmadınız. Ayrıca, senin önerdiğin Sapphire marka ekran kartından daha kaliteli olduğu kesin. Nereden biliyorsun? Diye sorma. Çünkü; Bu forum adresinde onlarca ekran kartı ile ilgili sorunlarda, Recep Baltaş' ın özel olarak o markadan uzak durun! En çok geri iyadesi verilen ve servise gönderilen ekran kartları olduğunu Sapphire için söylemişti.
 
Son düzenleme:
Hayatın boyunca kaç tane Asus marka ekran kartı kullandın? Sorunun Asus değil CPU kaynaklı olduğunu söylemekten bıktık, siz atıp durmaktan bıkmadınız. Ayrıca, senin önerdiğin Sapphire marka ekran kartından daha kaliteli olduğu kesin. Nereden biliyorsun? Diye sorma. Çünkü; Bu forum adresinde onlarca ekran kartı ile ilgili sorunlarda, Recep Baltaş' ın özel olarak o markadan uzak durun! En çok geri iyadesi verilen ve servise gönderilen ekran kartları olduğunu Sapphire için söylemişti.


Aldığım iki R9 290 Asus da sorunlu çıktı. Güya 29 Ağustos'ta topladım sistemi daha adam akıllı kullanamadım bile.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı