LCD'nin Gücünü Güç Kaynağından Sağlamak

  • Konuyu başlatan Nebraska
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1B
N

Nebraska

Ziyaretçi
Herkese merhabalar. Son günlerde yavaştan yavaştan son projem için kolları sıvamış bulunmaktayım. Her şey gayet güzel ilerlerken önümde koskoca bir sorun olduğunu fark ettim; güç! Planım getireceğim 9" boyutundaki FHD LED monitörün gücünü PSU'dan sağlamak. Ekranın satıldığı web sitesinde 8Watt'lık güç gereksinimi yazmışlar; ekranı, ve de yanında gelen adaptörü de kasanın içine koymayı planlıyorum. Hem ekranın adaptörüne, hem de güç kaynağına ayrı kablolarla güç götürmek istemiyorum; çok çirkin gözükecektir iki tane güç kablosu tek bir kasada.

Aklıma ilk olarak dişi güç girişi olan - ve de gücü şehir elektriğine aktaran - güç kaynakları gelmişti. Ama sonrasında bu tür ürünleri "frisbi", "Everest" gibi "No Name" olarak tabir edilen merdiven altı firmaların ürettiğini hatırladım. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Ayrıca almayı planladığım ekranın bağlantısını buraya ekledim...
 
Hayır. Benim istediğim monitörün adaptörünün alacağı gücün PSU üzerinden geçerek şehir elektriğine aktarılması...
 
Dediğin gibi eski güç kaynaklarında monitörler için güç girişi oluyordu. Benim de ilk güç kaynağım öyleydi ama artık öyle üretilen güç kaynakları kaldı mı bilmiyorum.
 
Siz power çoklayıcı istiyorsunuz. Bu mu?
b_power-coklayici_25233.jpg
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı