Çözüldü Bilgisayarım Tek Seferde Açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

741sasa741

Hectopat
Katılım
16 Nisan 2014
Mesajlar
18
Yer
Ankara, Turkey
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Veri tabanı programcısı
Arkadaşlar yeni üye oldum biraz araştırdım ama sorunuma cevap bulamadım. Daha önceden konu açıldıysa özür dilerim şimdiden. Yaklaşık 1 ay önce pro 2000 marka yeni bir bilgisayar aldım(masaüstü). Bilgisayarın güç düğmesine bastığımda ledler ve fanlar sıkıntısız bir şekilde çalışıyor ancak mausenin lazeri klavyeninde num lock tuş ışığı yanmıyor. Kasanın arkasında yer alan güç kaynağının tuşunu kapayıp açıyorum power düğmesine bastığımda bazen şansım varsa 2. seferde açılıyor. Bazende bunu birkaç kez tekrarladıkdan sonra açılıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Konu mevcutsa veya yanlış yerde ise tekrardan özür dilerim.
 
Başka bir bilgisayarda klavye ve fareyi test et.
Açıp kapatıp bak.
 
Bu sorunu yazın çalıştığım cafede çok sık ama çok sık yaşıyoruz. Powerinizin markası tabiri caizse dandik ise bu sorunu yaşamanız normal. Sebebi powerin statik elektrik yapması. Arkadan powerin fişini çekin ya da anahtardan kapatın ve güç düğmesine 6-7 kere basın. Sonra tekrar powere elektrik verin ve bilgisayarı açın. Geçici çözüm. :D
 
Soketleri kontrol edersem sanırım garantisi gidicek :) Power markasını bilmiyorum ama dandik deyildir araştırıcam teşekkürler. Prizlerde topraklama var. Baska klavye mause monitor ile test ettim sonuç aynı. Kasayı açamıyorum dediğim gibi garantisi gider galiba :)
 
Garanti varsa yollayın hocam kasayı açmadan birşey diyemeyiz.
 
Teşekkürler gelen cevaplar için garantiye göndereceğim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarı garantiye yolladım arkadaşlar. Anakart değiştirilmiş. Ancak bu seferde SAMSUNG marka olan dvd rw çalışmıyor. Bilgisayarım PROG536 serisi driver hakkında yardım edebilir misiniz?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı