Deep Web Nedir ve Nasıl Ulaşılır?

Arkadaşım bak sende diyorsun o öyle demiş bu böyle demiş diye ama yazılan bu makaleyi ben doğru olduğunu düşünüyorum. Sen boş işler diyerek konuyu saptırmaya çalışıyorsun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle hayır öyle bir amacım yok. Tamam konu iyi arkadaş uğraşmış fakat yani gereksiz. Bence daha fazla tartışmaya gerek kalmadan ben çekileyim ortadan. Atomu parçalamaya gidiyorum. :neo:
 
Son düzenleyen: Moderatör:
"Ben çok inanmıyorum bu 15. seviyede falan bilmem ne oluyormuş bir şeyler oluyormuş. Gidememiş ama internette öyle dedikleri için öyleymiş falan. Öncelikle bu katil matil işlerini polis normal bir insanmış gibi girip banka hesabından bulabilir adamları. İkinci olarak bunlar boş işler kardeşim. Bunlarla uğraşacağınıza gidin ders çalışın. Ders çalışmak istemiyorsanız program yapmayı falan öğrenin, bir şeyler yapın. Yazılım falan yapın ülkeye katkınız olsun biraz. :D Özetle boş iş bunlar. Çok inandığım da söylenemez."


Siz programlama biliyormusunuz ? ne zamandır ögrenmek istiyorum. Öğrenincede F16'larin programlarını kırmak istiyorum. Eğer bir bilgin varsa beni de aydınlatırmısın.
 
Siz programlama biliyormusunuz ? ne zamandır ögrenmek istiyorum. Öğrenincede F16'larin programlarını kırmak istiyorum. Eğer bir bilgin varsa beni de aydınlatırmısın.

yd7w87.jpg
 
Son düzenleme:
Çok heyecanlı bir şekilde okudum ellerinize sağlık uğraşıp hazırlamışsınız, yani ben bir kısmına inanıyorum bir kısmına inanasım gelmedi, hangi kısımlar diye sorarsanız, internetin derinliğine inandım yani böyle büyük bir sistemin ilka ki bir derinlikleri olmalıdır herşeyin gizli bir kısmı vardır, çünkü internet dediğimiz şey akıl alır bir teknoloji değil. Şu anda gönder tuşuna basıyorum ve bu yazı anında dünyanın 4 bir yanında okunabilir hale geliyor, bukadar güçlü bir teknoloji sadece sosyal ağlarda takılmak alışveriş yapmak oyun oynamak gibi ufak tefek şeyler için kullanılıyor olamaz. Ancak inanmadığım kısımlar şu son kısımlar şu devasa işlem güçlü kısımlar madem şuan öyle bir teknoloji ve güç yok nasıl oluşturulmuş bu seviyeler?
 

Geri
Yukarı