Ps4 Donanım Sorunsalı

Mertopaloglu

Hectopat
Katılım
29 Mart 2014
Mesajlar
52
Merhaba. PS4' ün gelecek versiyonlarında donanımsal olarak değişiklik olur mu yoksa sadece yazılım güncellemesi mi gelir ?

Donanımdan kastım CPU, GPU gibi boyut ve HDD değil. Daha önce konsollar ile haşır neşir olmadığım için pek bir bilgim yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Donanımdan kastınız, CPU, HDD yada GPU değilse nedir o zaman? Zaten böyle bir şey olması mümkün değil yani HDD değişimi ve kasa boyutları fark edecektir Slim modelleri ile. Yazılım güncellemesi ise, cihazın yeni modeli ile çıkmasına gerek kalmadan her ay belki her hafta çıkabilecek bir durum. Firmaya bağlı.
 
Anakart ve soğutucuda değişime gidilebilir. Keza Xbox 360'ın anakartı yanlış hatırlamıyorsam 4 defa değişmişti.
 
PS4 ' ün tüm donanımsal özellikleri aynı kalacaktır. Tek değişiklik daha küçük kasa (slim) ve daha küçük hafıza boyutları ile gelebilir. Örnek: PS3 Super Slim 12 GB. Ancak benim görüşüm PS4 ' ün şuanki kasası PS3 Slim kasayla yaklaşık aynı boyutta ve tasarımı gayet güzel.
 
Virgül koymadığım için anlam karmaşası olmuş kusura bakmayın. Moderatör arkadaş biraz heyecanlı galiba telafi edemeden ceza aldım.

Cpu ve gpu değişim ihtimalini sormuştum yani soruda.

Değişiklik yok anladım, boyutları da bana gayet ideal gelmişti zaten.

Peki, Xbox'daki gibi bir upgrade oldu diyelim, Sony yetkili servis ücretsiz tedarik eder mi?

Son sorum olarak, boyutun bana ideal gelmesi ve donanımda da olası bir değişiklik olmayacak olması Ps4'ün şu an için alınabilir olduğunu düşündürüyor. Sizce çok beklemeden alınabilir mi? Yoksa yeni bir sürüm için bir müddet süre bekliyeyim mi?
 
Şu an PS4 için bana kalırsa biraz erken.
Ama eğer PS4'e herhangi bir güncelleme olursa bunu evdeki konsoluna da verir.
Eğer mevcut oyunlarla yetinebilirsen PS4 almanda fayda var keza ilerleyen zamanlarda fiyatı artabilir.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı