Mass Effect Oyunu Nasıl ?

Creed Dostu

Kilopat
Katılım
15 Mart 2014
Mesajlar
458
Makaleler
4
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar Mass Effect oyununu hiç oynamadım ama Youtube'den bakıyorum, oynasam mı oynamasam mı karar veremedim. Uzaylı falan bir şey diyorum soğuyorum, ama grafikleri çok güzel. Sizce oynamaya değer mi? Alsam mı serisini? Karar veremedim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ileri duzey ingilizce gerektiren bir oyun ( oyun icindeki dialoglardan ve sizin konusmalardaki cevaplarinizin oyunun gidisini degistirdiginden dolayi). Mass Effect guzel bir oyundur. Oynanabilir.
 
Diyaloglar sorun değilse, kamera açıları sana sorun oluşur. Alışman biraz zaman alır. Ama alışınca da başından kalkamazsın. Mass Effect 3'yi bir gün 8 saat başından kalkmayarak oynadığımı hatırlıyorum. Hikayeyi anlayınca, bir sonraki olayı görmeden edemiyorsun.
 
Mass Effect serisi anlatılmaz, yaşanır! :) 1. oyun tamamen ingilizce, 2. oyun için Türkçe alt yazı mevcut, 3. oyun için alt yazı çalışmaları devam ediyor. RPG tarzı oyunlar seviyorsan gönül rahatlığı ile alıp çok keyifli saatler geçirebilirsin. Oyun akışı oyuncuyu kendine bağlıyor kalkmak istemiyorsun.
 
Kamera açıları da sorun değil. Strateji dışında rpg, fps tarzı oyunları çok severim. Öneriniz için sağ olun arkadaşlar. Mass Effect 1'den o zaman başlayayım. :rolleyes:
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı