Samsung Galaxy S4 mü General Mobile Discovery Elit mi?

oguzhanaltuner

Kilopat
Katılım
21 Mart 2014
Mesajlar
67
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Yok
Cinsiyet
Erkek
Meslek
ÖĞRETMEN
Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum Samsung Galaxy S4 mü General Mobile Discovery Elit mi almalıyım?
Hangisi daha iyidir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
S4 kullanan arkadaşlarımın çoğu şikayetçi yaklaşık 6 kişiden 4 ünün telefonunun iç ekranı 1 kere yere düşmede kırıldı. Kötü demiyorum ama pek sağlam değil.
 
General Mobile'nin özellikleri çok iyi. Neredeyse Note 3'e yakın ama markaya güvenemiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim ben Discovery kullanıyorum. Ne bakımdan güvenmiyorsun? Garanti vb. şeyler alacağın yere bağlı ve ben telefonumdan çok memnunum. İyi bir MicroSD ile her oyunu rahatça oynuyorum. Örneğin NOVA3, Modern Combat 4, Most Wanted vb. her oyunu oynuyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
S4 alma, alacaksan da bayağı bir bekle. Göreceksin ki 1000 liraya kadar düşecek, bende S3 almıştım 1.500 TL'ye, şu an 900 lira. Almam bir daha Samsung, almak isteyenlere de asla önermem. Zaten S5 çıkınca aynı S3'e olduğu gibi desteği çekerler, hadi geçmiş olsun diyerek. LG G2 daha iyi bana göre, alacak olsam onu alırım. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim ben discovery kullanıyorum ne bakımdan güvenmiyosun ? Garanti vb. Şeyler alacağın yere bağlı. Ve ben telefonumdan çok memnunum iyi bir microsd ile her oyunu rahatça oynuyorum örneğin NOVA3, Modern combat 4 , most wanted vb. Her oyunu oynuyorum.

Güvenmeme sebebim özelliklere göre fiyatı çok iyi. Sonra Casper gibi olmasın :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı