Laptop İşlemci Fanı Nasıl Yağlanır?

sehmus10

Hectopat
Katılım
31 Mart 2014
Mesajlar
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu resi̇mde gördüğünüz fan nasil yağlanir? Bu şeki̇lde yağ dökerek mi̇ yoksa açilmasi gerek mi̇ ? Ve hangi̇ yağ kullanilir? Cevaplarinizi bekli̇yorum, i̇yi̇ günler di̇leri̇m.


Arkasini açmayi becerdi̇m fanim çok çalişiyor ve acayi̇p isiniyor yardim edi̇n lütfen bi̇lmi̇yorum yağlamayi o yüzden konu açtim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Usta'ya bir gün gittim dedim ki abi pc fanım çok hararet yapıyor oda dedi getir yağlarız sorun gider. Hah, şöyle be güzel cevap. Pamuk ile yapacağım, yalnız o yeşil yerlere yanlışlıkla birazcık dükülürse mesela bozulur mu ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kompresör yardımı ile temizletin veya temizleyin, yağlama işi makina yağı ile fan miline yapılır kanadına değil. Yapabiliyorsanız siz yapın, yapamıyorsanız bir uzmana gösterin derim.
 
Ben içinden bir şey anlamam ama yağlamak istiyorum. Fanın mili içinde mi? Açmak gerekiyor değil mi ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kanatlara zeytin yağı sürmek de nereden çıktı. Temizliyor muyuz yoksa toza mı boğuyoruz ? Ayrıca hareketli parça fanın tam ortasındadır, kanat uçlarında değil :)
Fanın arka kısmında yuvarlak bir plastik bulunur, kapağı kaldırıp yağ damlatabilirsiniz 1 damla.

Ancak sesli çalışan bir fan için çözüm olamayabiliyor.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı