Win 8 Web Tarayıcıları Donuyor

godless turtle

Hectopat
Katılım
4 Eylül 2013
Mesajlar
24
Merhabalar;

Arkadaşlar; Google Chrome, Opera, iE , Firefox v.b. neredeyse denemediğim tarayıcı kalmadı, bir el atında kurtarın beni şu dertten lütfen.
Bilgisayara Format atıyorum 3-5 gün sorunsuz kullanıyorum sonra birden hantallaşmaya başlıyor tarayıcılar. Olur olmadık yerde çökmeler, videolarda takılmalar, sayfaları aşağı-yukarı kaydırırken donmalar baş gösteriyor. Neden kaynaklanıyor olabilir, var mıdır bir çözümü falan?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem özelliklerini söyler misiniz ? Ayrıca bir görev yöneticisinin ScreenShot 'nı alıp buraya atabilir misiniz ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem hantal gibi yoksa donanımsal özelliklerin iyi ben Windows 7 kurmuştum . Sana da öneririm . Olmadı bir Windows 8 'e geç . Aynı sorun devam ediyorsa Windows 7 geç.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende de var. Bölgedeki internet yavaşlığından kaynaklanan bir sorun.
 
Eğer bu sorun bir iki sekme açıkken oluyorsa bir şey diyemem ama 5-10 tane sekme açıkken oluyorsa 4GB ram yetmiyor demektir. Bende de 4Gb var 64bit sistem kullanıyorum yani ram hiç boşa çıkmıyor. Ona rağmen Chrome 'da sekmeler artmaya başlayınca çökmeler başlıyor hemen. 8GB 'a geçme vaktimiz geldi galiba. Normalde oyunlar v.b. için gerekmez ama benim gibi çok çok fazla sekme açanlar için 4Gb artık yetmiyor. Bir de şöyle bir şey var, Windows 8 az Ram kullanıyor olabilir ama sistem açılınca Skype, İDM, Steam, Origin, Avast, Onedrive, Catalyst gibi tonla uygulama çalışıyor. Hepsini aktif olarak kullandığım için benim sistemin boş hali ramin 1.7GB 'ını sömürüyor. Hele ki hal böyle olunca Chrome canına okuyor PC 'nin :/
 
Son düzenleyen: Moderatör:
MERHABA ARKADAŞLAR BEN WİNDOWS 8.1 KULLANIYORUM BENİM PC DEKİ BÜTTÜN TARAYICILAR DONUYOR SIKINTISINI ÇÖZEMEDİM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM..
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı