HD7850 Ekran Dalgalanması

recep5334

Kilopat
Katılım
25 Aralık 2013
Mesajlar
223
Bu konu hakkında bir çok konu açmama rağmen çözüm bulamamış durumdayım, kasayı garantiye göndermeye kalksamda malesef şu sınavlar yüzünden götüremedim sorunum ise şu ;

League Of Legends adlı oyunu oynarken şunu farkettimki vsync tıklı değilken 80-70 fps lerde bile ekranda bi titreme oluyo bunun sebebini anlayamadım. 2. olarak vsync tikli iken 50 fps ye düşse bile ekran titriyo ama bildiğim kadarıyla 50 fps de sorun çıkartmaması lazım, eskiden full ayarlarda sorunsuz oynarken şimdi düşük ayarlarda bu sorunu yaşıyorum.

-Driverler güncel
-Bios güncel
-Format attım
-Sıcaklıklar normal

Birde bazen kasadan vıııckk diye birses geliyor bir saniyeliğine bir tel sürtmesi gibi garip birses :D
 
Driver 'ı dün beta yaptım düzelir diye düzelmedi. Hocam ama Crysis 3'te full ayarlarda sıkıntı çıkarmıyor ama yinede bak diyorsan bir araştırayım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dalgalanma olduğu doğru. Çokta gözle görülür bir şekilde olmuyor. Vsync ve anti aliasing açıkken bende 60 fps sabit kalıyor. Aynı kart bende var.
 
Kart sorunluymuş gibi HD7000 serisi sorunluymuş gibi konuşmamalıyız bence. Kartta sorun yok ekranlarda sorun var. Hani anlamayan kişi veya yeni kasa alacak olan kişi direk HD7000 serisinden soğuyor. Kart sağlam bir kart ve yeni kasa toplayacak kişiler bu kartlardan birini alırsa yanında yeni bir monitörde almalı.
Zaten bu kart VGA monitörlerde dalgalanma sorunu yaratıyor.
 
Ben de 7850 aldıktan sonra ekranda dalgalanma oluyordu, özellikle karanlık sahnelerde. Ama ben monitörü vga olarak bağlıyordum ekran kartına. Sıkıntının bundan kaynaklandığını biliyordum çünkü araştırmıştım. Şimdi yeni monitör aldım ve hdmi den bağlıyorum sıkıntı yok çok şükür. Başka bir şey de aklıma gelmiyor.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı