HTC ONE önerir misiniz ?

Samsung S4 ile karşılaştırdığımızda daha iyi diyebileceğim telefon hangisidir peki ?
Madem bir telefon alıyoruz, sınıftaki en iyi telefon bizimki olsun bari :)

Xperia Z2 al kafan rahat olsun hocam. Tuzlu gelecek fiyatı Türkiye'ye ama yapacak bir şey yok. Şu zamana kadar çıkmış her amiral telefon kusurlu. G2 nin gece kamerada frame kaybetme sorunu ve kasa gıcırdaması, z1 deki eğilme sorunu ve kalitesiz ekranı, One'daki düşük batarya süresi ve kamera pembeleşmesi vs. Şu anda size bir tek Nexus 5 tavsiye ederim.
 
Hocam dediğim gibi one sorunlu bir cihaz. Kamera pembeleşmesinden çok çektim. Telefon azıcık ısınsa kamera pembe oluyor. Pili ve bataryası 1080p ekranı beslemeye yetmiyor. Sattım Note 2 kullanıyorum şu an.
 
ONE M7 modelini de alabiliyorum. Onun hakkında ne düşünürsünüz ? O tasarımdan mahrum kalmak istemiyorum.
Ayrıca Z1 Z2 falan gerçekten tuzlu geliyor bana. Onları maalesef alamam.

Hocam , xperia z haricinde z1 ve z2 o fiyatları hak etmiyor ve ben şahsen o kadar parayı bir telefona verme taraftarı değilim,

HTC One serisinin ısınma sorunu mevcut, kamerada denildiği gibi sıkıntı var, bence htc one seriside o fiyatı hak etmiyor.

Son mesajlarım da dediğim gibi Nexus 5 gibi fiyat performans telefonu varken bence diğer markalara yönelmemelisiniz.
 
Ya HTC'nin dövülecek bir tarafı yok bence. Isınması için uzun süre oyun oynamanız gerekiyor. Çok fazla da ısınmıyormuş.
Kamera sıkıntısı alacağım modelde olmayacaktır, zaten test ederim. Sıkıntı halledilmiş.

Sırf bu yüzden HTC'ye çamur atılmamalı bence. Tabi kişisel görüş de ön plana çıkıyor burada. Herkes her telefonu sevmeyebilir :)
Siz ısrarla alma diyorsunuz ancak ben şuan ikna olmadım açıkçası. HTC'nin alınmaması için bir sebep görmüyorum.

O tasarıma sahip başka bir telefon yok en başta. HTC'nin ön kamerası Nexus'a göre daha iyi, piksel yoğunluğu diğer telefonların oldukça önünde, ve ayrıca o ses sisteminden de yararlanmak istiyorum.
Açıkçası fiyat benim için önemli değil. 1200 TL geçmesin de ne olursa olsun. 900 TL'ye aldım diye asla sevinmeyeceğim çünkü.
Ben 1200 TL'ye pişman olmayacağım bir telefon almak istiyorum. HTC ONE son kararım :)

HTC ile ilgili sorularımı yeni bir konuda sorup detaya ineceğim, yardımlarınızı beklerim, sonuçta kullanmışsınız.
 
Çok iyi bir telefon bende kullanıyorum 3 ay oldu alalı elinde aldığında orjinalliğini hissediyorsun direk kaç tane oyun yükledim sildim karıştırdım bir kere bile takılmasını görmedim kamera konusu Ultra pixel 14mp yapıyor tereddüt etmeden alınabilicek bir telefon bence.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı