Adil kullanım kotası

Raskolinlol

Hectopat
Katılım
19 Nisan 2014
Mesajlar
38
Yer
Kumluca
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, benim 8 mbps internetim var TTNET'in. Antalya'nın Kımluca ilçesinde oturuyorum. Şu an bulunduğum yerde ne hiper net, ne fiber net var. Sadece çarşı içlerinde var. Benim internetim max 400 kbps ile indiriyor. AKK'ye girdim 366'ya düştü. Bu kadar az düşmesi garip değil mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde sizin indirme hızınız 800-1000 kbs arasında değişmesi lazım. Akk yiyince direk olarak 3 mbps geçiyor. Bunda da indirme hızın 300-380 arasında oynar.
 
İlk önce o "ADD" değil "AKK". AKK'ye girmemişsiniz, girseniz bayağı bir düşerdi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sen 8 mbps kullanıp 400 ile normal indirme yapıyorsan mutlaka sıkıntın var demektir. Onun dışında AKK'ye girip 366 ile indirmesi gayet normal. Müşteri hizmetlerini bir ara derim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
8 mbps normal indirme hızı 700 ile 1000 arasında değişir. AKK olduğunda 300 ortalama ile indirir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sorunun aynısı benim başıma geldi. 8 mbps internet hızım vardı ancak 250kb/s hızında indiriyordu. Gittim TTNET'e durumu anlattım. TTNET hemen yarın geldiler ve kablonuzun değerleri çok düşük dediler ve hemen dışarıdaki internet kutusuna bir şey yaptılar. Sonra tekrar kablo değerlerini ölçtüler ve sorun çözüldü. Şu an ortalama 900 kb/s ile download yapıyorum. Bu sorunun çözümü bu, çok basit :) Sadece TTNET'e durumu bildirin. Zaten TTNET, müşterilerine ücretsiz teknik destek sağlıyor. Sizden hiçbir şekilde ücret talep etmiyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı