Driverları en iyi nasıl güncelleyebilirim?

Mustafa Sakallı

Hectopat
Katılım
29 Mart 2014
Mesajlar
450
Makaleler
3
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar Dell bilgisayarım var, kendi sitesinden kontrol ettiriyorum, 2 driver güncellemesi buluyor, yüklüyorum sonra bir daha kontrol ettiriyorum hala aynı iki güncellemeyi buluyor, daha başka nasıl iyi bir şekilde güncellerim bu driverları?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
DELL marka dizüstü benimde var. Kendi sitesindeki güncelleme olanağı pek iyi değil. Sen sürücülerini donanım üreticilerinin(İntel vb.) sitelerinden veya sürücü güncelleme programı yardımıyla güncellemelisin. Technopat olarak sürücü güncelleme programları tavsiye edilmez ama DriverPack'i deneyebilirsin. Ben uzun zamandır her 2 bilgisayarımın sürücülerini bu program yardımıyla güncelliyorum. Programın tek kötü yanı ise güncelleme yerine her seferinde +7-8GB boyutunda indirme yapmamızı zorunlu kılıyor olması. Genelde 2 haftada 1 yeni sürümü çıkıyor.
 
Arkadaşım benden sana tavsiye: IOBİT in driverbooster diye programı war indir kur süper bir şey.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Driver genius adlı programı tavsiye ederim. İnternetten güncelliyor. Driver pack ise kendi içindeki sürücülerden güncellediği için en güncel hali olmayabilir.
 
Sürücü güncelleme programlarını tavsiye etmiyorum, çoğu zararlı. Ne yaptıkları belli değil. Driver Identifier'dan taratın ve Aygıt Yöneticisinden kurun.
 
Driver pack kullanıyorum. Fena değil önerebilirim. Bu programın yanında bazı driver' ları kendiniz yüklemeniz daha iyi olur.
 
Arkadaşım bilgisayarına hangi güncelleme geliyor? Onu söylersen daha iyi yardımcı olabiliriz. Ben de güncelleme programlarına güvenmiyorum ve önermiyorum.
 
Anakartına BIOS güncellemesi geldi ise anakartının marka ve modelini söylersen daha iyi olur. :) Aynı şekilde ekran kartının marka ve modelini bilmemiz lazım.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı