Ssd ile Hdd Uyumluluğu

darky0117

Kilopat
Katılım
20 Nisan 2014
Mesajlar
71
Yer
Buca, İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Elektrik
İlk önce Selamın Aleyküm arkadaşlar. Benim eski masaüstü pc'ım de sabıt normal hdd var. Ben bunu ssd ile degistirmek istiyorum ama ssd alırken neyıne bakacağım. Alacagım sey pc'ye uyucak mı uymucak mı? Bunu nasıl ögrenebilirim? Yanı ben 3.0 alsam uyar mı? Ya da uymaz mı? Bunları nasıl ögrenebilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı 2.5 inçlik aparat sıkıntısı bende de oldu. İki gün önce Samsung EVO almıştım. Aparat yoktu kutuda bende mecburen 3.5 inçlik HDD kızağını ters çevirip ters tarafına SSD'yi vidaladım ve taktım.
 
Arkadaşlar ssd'yi aldımda takamadım demedim ki. Takması sorun degıl. Takamazsam bıle bırakırım bır yere. Olmadı en kotu aparatını alırım vidalarımda benim sormak istedigim bu degil.

Tam olarak yanı buyuk ıhtımalle vatanda alacağım ama oraya gittigimde hangı ssd'lere bakacağım. Yanı pc'ye uyar mı, uymaz mı o yönden sordum. Sata kartı falan gibi bir bilgim yok. Ne oldugunu bilmiyorum. Yani pc özelliklerini cpu-z yükleyerek söyleyebilirim anca.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı