Orijinal BF3'e Giremiyorum

Cenkay KESER

Kilopat
Katılım
12 Nisan 2014
Mesajlar
1.035
Yer
Mersin
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar ben Orijin hesabı ile Battlefield 3 aldım, kurulumunu yaptım. 1 saattir oyunu açmaya çalışıyorum açılıyor siyah ekranda kalıyor yada çalışmayı durdurdu hatası alıyorum, oyundan atıyor. Sizce sorun neden kaynaklanıyor? En son geldiğim aşama;

8g5UB.jpg


Buradan ileriye gidemiyorum. Oyun menüsü vs. gelmiyor.
Bilgisayar özellikleri;
  • Windows 8.1 işletim sistemi.
  • GTX 635 M Ekran kartı.
  • i7 3630QM İşlemci.
  • 8 GB Ram.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İşletim sistemim ve ekran kartının DirectX versiyonlarını bir karşılaştır.
Örnek olarak Windows 7 kullanıyorsan DirectX 11 versiyonuna sahipsin ama ekran kartın DirectX 11 altında bir versiyon ise oyuna girerken Loading... ekranında donma olabiliyor. Aynı şekilde işletim sistemin DirectX 11 altında bir versiyon kullanıyorsa ekran kartı ise DirectX 11 destekliyor ise aynı sorunu yaşama ihtimalin oluyor. DirectX versiyonu bilgisayar işletim sistemin ve ekran kartı sürücünü güncellemeni öneririm.
Normalde oyun kutusunun arkasında bu önemli uyarı için yazılmış karşılaştırmalar mevcut ama sitesinde hangi sayfada belirtiyorlar bilmiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartımın son güncellemesi yüklü. Isınma veya sistme gereksinimi ile ilgili sorun olduğunu düşünmüyorum zira bu sistem ile BF4'ü medium'da 40 fps ile oynuyordum.
 
Oyunu indirmeyip daha önce olan bir kopyasını indirir gibi yapıp sonra durdurup dosyaları atıp devam ettirmiş iseniz bu durum oluyor oyunu tekrardan indirin lütfen.
 
Arkdaşarlar sorunu çözmek için biraz uğraştım ancak çöüm şu şekilde oluyor.
Oyunun kurulumu ile birlikte gelen Direct X 9 oto kurulum yapmıyor sanırım. Daha sonradan 3. parti bi siteden Direct X 9 indirip kurduğunuzda sorun düzeliyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı