Format atılmış gibi sistem düzenleme yazılımları var mı ?

Başlat çalıştıra temp yaz. Çıkan klasördeki dosyaları sil.
Başlat çalıştıra %temp% yaz. Çıkan klasördeki dosyaları sil.
CCleaner indir. Ayarları şöyle yapıp CCleaner Ayar Seçenekleri Nasıl Olmalıdır? | Technopat Sosyal çöp dosyaları temizle ve kayıt defterini onar.
SSD kullanmıyorsan Auslogics Disk Defrag ile disk birleştirmesi yap.
Başlat çalıştıra cleanmgr yaz temizle.
Ayrıca Windows 8.1'e geç. Geçmeden varsa BIOS güncellemesi yap. Sürücülerini güncel tut.
 
Eki Görüntüle 640 ,

XP bana yetiyordu ama ram almam lazım şu PC'ye. Bir de ekran kartı. Kaç yıldır hep başkaları atıyo formatı. Alıştık tabii kolay geliyo. Oyunları crackliyolar.

Bir tane video izleyip format atmayı öğrenmekten acizsen bence yaşama bile. Bırak başkası senin yerine yaşasın.

Adım Adım Windows 8.1 Kurulumu, Ayarlar ve Sürücü Güncelleme Rehberi » Technopat

Eski oyunları oynuyorsunuzdur büyük ihtimal bu yüzden win 7 öneririm. Ben de win 8.1 kullanıyordum oynadığım oyunlarda sorun çıkartıyor ve bu sorunları 1 hafta gibi bir süre aramama rağmen bulamadığım için win 7'ye geri döndüm. Forever windows 7. :D

En azından win 8.1'deki oyun sorunları geçene kadar.

Saçmalıyorsun. Ben bütün oyunları Windows 8.1 ile sorunsuz oynuyorum. 1996 yapımı Fallout 1 bile buna dahil. Kendin bir iki oyunu çalıştıramamışsın, hemen suçu işletim sistemine at.

En nefret ettiğim zihniyet de şu "forever" zihniyeti. Kardeşim bi yeniliğe açık olun. İki tane sorun yaşadın diye mağaraya kapanma.
 
Recep ağabey çözümünü bulamadım ne yapabilirdim. Mecburen windows 7'ye döndüm yoksa windows 8.1 genel itibariyle güzel bir işletim sistemi. Ama bence Türkiye için daha çok zamanı var.

Bunu kullanıcı yorumu düşün.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı