Windows 8.1 Güncelleme Sorunu

M.CaN

Kilopat
Katılım
13 Mayıs 2012
Mesajlar
1.147
Makaleler
16
Yer
Kırşehir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar bilgisayarıma yaklaşık 40 tane güncelleme gelmiş durumda. Windows Update'e her giriş yaptığımda ve güncelleme yapmak istediğimde pencere donuyor ve %0 da kalıyor. Sadece 1 tanesini bile seçtiğimde dahi aynı sorunu yaşıyorum. Virüsten kaynaklandığını düşündüm ve avast ile tarama yaptırıyorum. %70 lerde ancak zararlı yazılım bulabilmiş değil. Sizce virüsten mi kaynaklanıyor? Önerileriniz ve antivirüs önerileriniz(ücretsiz) nedir?
 
Son düzenleme:
Windows 8.1 için 40 tane güncelleme var mı yahu? 8 olmasın o?

Orijinal Windows 8.1 64 Bit sistem kullanıyorum. Bu konuda saçmalayacak değilim.

7xLMUMK.jpg


Cmd yönetici olarak çalıştır. sfc /scannow yaz enterla.

Peki. Deneyeceğim.
 
Cmd ile sfc /scannow işlemini yaptım ancak henüz bir sonuç alamadım. Lütfen sırf mesaj sayısı artsın diye gereksiz cevaplar yazmayın. Yardımlarınızı bekliyorum.
 
Eğer bilgisayarının garantisi dolmadıysa garantiye gönder.
Ne alakası var yani şimdi ? Daha sorunun ne olduğunu anlamaya çalışmadan servise göndereceksek ohooo.
Cmd ile sfc /scannow işlemini yaptım ancak henüz bir sonuç alamadım. Lütfen sırf mesaj sayısı artsın diye gereksiz cevaplar yazmayın. Yardımlarınızı bekliyorum.
http://go.microsoft.com/?linkid=9830262 şunu indirip çalıştırır mısınız lütfen ?
 
Son düzenleme:
Cevaplar için teşekkür ederim. Bilgisayarda gün geçtikçe hatalar arttı ve çökmeler başladı. Format atmak zorunda kaldım ancak böylesi daha iyi oldu galiba. Windowa 8.1 e geçerken de sadece yükseltmiştim tekrardan yüklememiştim. Şimdi bütün güncellemeler vs. yapılıyor.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı