Protein tozu nerede satılır?

@mevsres siz kilo almak için mi kullanacak sınız?

Hayır kas kütlemi artırmak için, şimdi ben 1.5 sene sadece evde şınav ve Dumbell hareketleri çalışarak protein tozu kullanmadan belli bir kas yaptım, daha sonra bıraktım bu sporu 1 sene yapmadım ama kaslarım erimedi hiç. Daha sonra tekrar merak sardım ancak bu sefer baya araştırdım bilgi edindim, spor salonuna kayıt oldum 2 aydır oradayım zaten son dönemlerde foruma giremiyorum bunun nedeni budur.

Şimdi protein tozu sayesinde iyice kas geliştirmeyi düşünüyorum, tabi kilo almak isteyenler de kullanabilir protein tozunu ancak doğru protein tozunu kullanmalısınız, Whey Protein değil. Mesela farklı tozlar var araştırmanız lazım.

Tabi siz ağırlık çalışmazsanız sadece protein tozu kullanırsanız yine kilo alırsınız, ancak önerim kiloyu yağ olarak değil kas olarak almanız.
 
@mevsres kardeşim ben protein tozu kullanmanı pek tavsiye etmiyorum. Dediğin gibi steroit gibi değil. Fakat iştahı acayip kaçırıyor. Benim kuzenim kullanıyordu. Çocuk okuldan geliyor, iştahsız. Spordan geliyor, iştahsız. Bıraktı da çocuğun iştahı düzeldi.
 
Arkadaşlar bende kilo almak için protein tozu kullanmayı düşünüyorum. Bu konuda öneriniz, söylemek istediğiniz şeyler neler?
 
2 Ayda vücudum şekil aldı lao. :) Valla size de tavsiye ederim yapın, T-Shirt giydiğinizde inanılmaz yakışıyor.

8RpySLz.jpg


Helal olsun :D . Şu protein tuzu denen meret kilo vermek için de kullanılası mı?

Yok diyet yaparken pek gerek yok kullanmaya. :) O protein ihtiyacını yemeklerden de alabilirsin, kas kütlesi inşa etmek için kullanmak lazım bence protein tozunu.
 
@mevsres Ben de şu protein tozu olayına merak sardım bu aralar.
1,80 boya karşılık 57 kiloyum, kilo almakta zorlanıyorum.
1 sene önce açtığım konuya baksak 55 kilo olduğumu görürüz.

Sürekli bisiklet kullanıyor olmamdan ötürü bacak ve göbek kısmı sana göre çok daha şekilli şukullu diyebilirim :) Şuan sende bildiğin göbek var bana göre.
Bendeki vücut düzgün ancak tek sıkıntım kilosuz olmak. Önden bakan birisi kaburga kemiklerini ufaktan fark edebiliyor, göze batacak kadar zayıf değilim ancak 5-10 kilo alabilsem daha normal gözükeceğim. Tek isteğim göze batmayacak kiloda olmam.

Kilo alayım derken senin gibi de olmak istemiyorum :) Niyeyse estetik zevk uyandıramadın bende :) Benim isteğim havuzda yüzerken kızlar hooooooo falan demesi gibi masum istekler.

Protein tozu alıp düzenli antremanlar yapsam, çok hafif tozda kullansam ne kadar faydasını görürüm?
 
Protein tozu baya fark yaratır, tabi doğal yemeklerden bol bol yiyip, antreman da yapman gerekir. Benim 4 aylık değişimimi sanırım burada paylaşmamıştım, paylaşayım.


Xy3VMer.gif
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı