iMac 27" hakkında bilgi

KöR-CerraH

Hectopat
Katılım
22 Nisan 2014
Mesajlar
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Virüs kabul etmediğini söylediler doğru mu ?
Fiyatı neden bu kadar pahalı 4.799,00 TL ile 5.299,00 TL arası.
Ayrıntılı bir bilgi verirseniz sevinirim bilgisayar hakkında.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Windowstan sonra virüs çoğunluğu olan ve 2. İşletim sistemi olan Mac, İmac cihazında da bulunduğu için kabul etmediğini nereden çıkardınız?
Pahalı olmasının sebebi sadece o ürüne değil diğer ürünlerini de incelerseniz normal Oem Bilgisayarlara göre yüksek olduğunu görürsünüz.
Yüksek olmasının sebebi marka ve belirli modellerine göre Oem parçalarının değişik olmaması.
Şahsen farkını sorarsan bana adından başka bir şey ifade etmiyor.
 
Peki bu Asus oyun bilgisayarı çıkartmış hangisini tavsiye edersiniz. Ben bilgisayardan anlamıyorum ayrıntılı anlatırsan sevinirim. Virüs kabul etmediğini satış elemanı söyledi.
 
Peki bu asus oyun bilgisayarı çıkartmış hangisini tavsiye edersiniz. Ben bilgisayardan anlamıyorum ayrıntılı anlatırsan sevinirim. Virüs kabul etmediğini satış elemanı söyledi.
Virüs kabul etmediğini işletim sisteminden dolayı söylemiştir. Ancak Mac'in ve diğer işletim sistemleri gibi virüsleri olduğunu bilmiyor demek ki. Asus oyun bilgisayarı çıkartmış derken? Asus devamlı oyunculara yönelik donanım ve bilgisayarlar çıkartıyor:) Hangisinden bahsediyorsunuz?
 
Asus Rog Tytan G30AB-TR005S Masaüstü PC bunun yanında ekran verilmiyor mu ben göremedim asus sayfasında da ek olarak mı ekran alıyoruz tavsiyen hangisi olur ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran derken, arkadaş monitor söylüyor galiba.

Asus Rog Tytan G30AB-TR005S Masaüstü PC bunun yanında ekran verilmiyor mu ben göremedim asus sayfasında da ek olarak mı ekran alıyoruz tavsiyen hangisi olur ?
Bütçenizi belirtin, kasa toplamanızda yardımcı olalım.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı