İphone 5S mi Yebi Nesil Android Telefonlar mı

Oktaying

Kilopat
Katılım
5 Nisan 2014
Mesajlar
63
Yer
İzmir, Turkey
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar 2 senenin ardından bu uyuz telefonu(Galaxy Wonder) değiştirmeye karar verdim ama bir türlü kara veremedim İOS e geçmek istiyorum ama yeni çikan android telefonlarda çok güzel sizce hangisini almalıyım Wonder dan çok bıktım.

Başlığı Yanlış yazmışım :d Yeni olucak
 
Merhabalar. Eğer Android telefon alacaksanız Nexus 5 almanızı öneririm, hem ucuz hem de donanımı mükemmel. Iphone 5s'e gelince paranız bolsa alamanızı tavsiye ederim. Şunu unutmamak lazım ki App Store, Google Play Store'den çok daha- bin kat- iyidir. Eğer Android olarak Nexus 5 almam-Lg'ye güvenmiyorum- diyorsanız da Galaxy S5 alın.
 
Android telefonlardan uzak durun iphone alıcaksanızda 2 kez düşünün eğer geliştirici iseniz performans + fiyat arıyorsanız alıcanız telefon mutlaka Nokia Lumia olmalıdır...Bence bi Windows Phone almayı düşünün...
 
İphone 5s Çok kaliteli bir telefon ama HTC gibi Parasını haketmiyor . Daha Çok Premium , İş Telefonu gibi . Eğer Uygulamalar ile çok haşır neşir iseniz ve F / P Telefonu arıyorsanız Lg G2 , Xperia Z1 Alınabilir . Ama Sadece İnternet gibi Sosyal ağlarda zaman geçiriyorsanız İphone en ideal Telefon .
 
Bende yaklaşık 2 senedir Wonder kullanıyorum telefonla pek işim olmadığı için telefonumu kullanmaya devam edicem. Allah nasip ederse bir tablet alacağım. Sizde böyle yapabilirsiniz. Ama ben telefon istiyorum derseniz Galaxy Note 3 alabilirsin. Şahsen ben Apple'a o kadar para vermemç
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı