İPhone 5S mi ? Samsung Galaxy S5 mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Telefonu %50 ihtimal ile yarın alacağım. Cevaplarınızı bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
5S derim tabiiki de güvenli telefon ve 64 bit işlemcisi var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İPhone 5S de takılm ve pil problemi varmış galiba. Doğru mudur?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
5s de şarj problemi var ama s5'in biraz daha fazla dayanır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İkisini de kullananlardan daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz özel mesaj ile. Burada ikisi de kullanmadan atıp tutanlar olmuş, kullanıcı deneyimi önemlidir. Ben iPhone kullanıcısıyım, Samsung cihazlara karşı tartışmasız iPhone öneririm ama S5 özellik açısından ilk duyduğunda insana tercih edilesi geliyor. Forumlarda "S5 aldım pişmanım ", "S5 ya da 5S" gibi başlıklar var buralara özel mesaj atıp nedenlerini daha ayrıntılı şekilde öğrenebilirsiniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
En güvendiğim forum Technopat olduğu için buraya konu açtım. Zaten S5 beni donanımı ile, 5S ise beni stabilitesi ile cezbediyor. Hangisini alacağıma hala karar veremedim olur da bugün gidersek almaya ilk aklıma geleni alacağım. Hala önerilerinizi bekliyorum abilerim. Birde eğer 5S alırsam teknik olarak 200 TL değerinde kap bedava gelmiş olacak benim için.
 
Son düzenleme:
En güvendiğim forum Technopat olduğu için buraya konu açtım. Zaten S5 beni donanımı ile, 5S ise beni stabilitesi ile cezbediyor. Hangisini alacağıma hala karar veremedim olur da bugün gidersek almaya ilk aklıma geleni alacağım. Hala önerilerinizi bekliyorum abilerim.
Yeniden söylüyorum size eğer daha detayı bilgi almak isterseniz ikisi de kullanmış olan kişilerden bilgi alın. İkisini de kullanan kişinin bu forumdan olup olmamasının önemi yok ki, ayrıca bu forumda da ikisini de kullanmış üyeler bulabilirsiniz. Ayrıca siz telefon almaya gittiğinden detaylı bilgi almadan giderseniz tabiiki iPhone 5s. Galaxy S5 size memnun etmeyebilir ancak 5S ile ilgili böyle bir durum söz konusu değil.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı