Mavi Ekran Sorunu

Dosyaların direk resmini mi, yükleyeyim yoksa içeriklerini mi ?

dmp.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bak kardeş bende de aynı sorun vardı, meğersem sorunum Ram'ımdeymiş.
2 tane 2 GB RAM kullanıyordum, 1 tanesini çıkarttım ve artık almıyorum.
Yani en iyisi sen bir yetkili Bilgisayar servisine git, hatalı olan Ram'i tespit etsinler ve çıkartsınlar. Eğer çıkarttıkları halde bişey değişmediyse yetkili serviste detaylıca tüm parçalara baksınlar.

Bir çok kullanıcı yetkili olmayan ve sözde bilgisayarı iyi bilen ustalara gönderiyorlar. Çok yanlış birşey, benim mavi ekran hatamın yetkili olmayan bir kişiye gönderdiğim için çıktığından şüpheleniyorum. Ama yetkili servise gönderdiğimde sorunun Ram'de ve sorunlu ram'in çıkartıldığında sorunun kalkacağını söylediler ve kalktı da.

Yetkili servise gönder.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
dmp

Minidump klasöründeki dmp uzantılı dosyaları yukarıdaki linke gönderdim. Bad_pool_caller hatası için yardımınızı bekliyorum.
COMODO antivirüüs kaldırın, Yerine imzamda bulunan Kaspersky IS yükleyip, güncelleyip fullscan yapın (usb belleklerinizi de takın, full scan yapmadan önce). Kullandığınız fare veya klavyenin güncel sürücüsü var mı kontrol edin.
Atheros driverinizi güncelleyin. Memtest ile ramleri test edin.
yönetici konsolunda sfc /scannow ardından chkdsk /f /r komutunu çalıştırın.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı