Windows 8.1 de Cyrisis 3 açılma sorunu

Atak

Kilopat
Katılım
13 Mart 2014
Mesajlar
68
Sistemime yeni Windows 8.1 Enterperise kurdum, sonra playstoreden orjinal Cyrisis 3 indirdim, buraya kadar herşey normal, uzun süren indirmeden sonra oyunun masaüstünde oluşan simgesine tıkladığımda hiçbir tepki vermiyor, bütün gün boyunca bununla uğraştım sinirlerim bozuldu artık, netten bi çok yerden araştırdım ama sorunlar genelde korsan oyunlarda oluyor, sorunsuz olsun diye orjinal aldım ama yine sıkıntı, ekran kartı, direct 11 sürümlerde hiçbir sıkıntı yok, oyunun uyumluluk modundan denemediğim modda kalmadı, açılmıyor malesef, çözüm bulmak için en son çare konu açayım dedim artık, yardımlarınızı bekliyorum. :technopat:
 
Diğerlerini hep güncelledim ama vcrediste hiç dokunmamıştım, onuda deneyeyim bari, iyice sinirlerim bozuldu yani.

Ekran kartı driverinizi güncelleyin. Dirext güncelleyin. Vcredist 2008 den 2012 ye kadar kurun.


vcredisti x64 olarak kuracağım değil mi? ben 64 bit kullanıyorum, oyunda baktım az önce vcredist 2010 x86 yazıyor kurmaya çalışınca uyarı verdi, acaba sorun ondan mı dersin? Başka yerden indirdiklerimi x64 olarak indireyim değil mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet sorunumu windows 8.1 Enterperiseyi kaldırıp Windows 7 ultimateyi kurarak giderdim...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı