Casper Nirvana A15HE Mac OS X Kurulum Tamamlanmıyor

Chipset ve anakart bilgisi de lazım. Bir de ilk kuruluma başlanacağı zaman -x -v komutlarını aynı anda vererek kurulumu başlatmayı deneyin.

Hocam bilmediğimiz konuda yanlış yönlendirme yapmazsak sevinirim. Haswell işlemci için Intel'den başka Chipset yapan var mı? Yok. Yahu zaten hangi rehberde Chipset'inize dikkat edin dedik ?

Hadi onu geçtim, adama anakart soruyorsun. Ne alaka güzel kardeşim ? Dizüstü PC'de anakart zaten cihazın kendidir. Anakart Casper, bitti...

Şimdi hocam sen BIOS'a gir ve BIOS'taki bütün ayarların fotosunu çekip buraya koy "Dosya Yükle" diyerek. Adım adım, sakin sakin gidelim. Önce BIOS ayarlarını yapalım. Bir de PC'nin altına bak. Casper'ın tam modelini bi yaz hele.

Bir de iAtkos ML2 kullanmıyorsun dimi ? Ne kullandığını yaz.
 
Ustam notebook'un modeli "CASPER NİRVANA A15HE" resimler;
Ve en son sürümü attıgınız linkten indiriyorum yardımlarınızı beklıyorum ustam işim geregi lazım bu meret sırf logic pro için yapıyorum şimdiden teşekkürler.

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
Adsız.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Fast Boot: Disabled

USB belleği seçer seçmez 1'e bas ve Chameleon bootloader ile kuruluma başla. Kurulum ekranına varamazsa GraphicsEnabler=Yes komutunu kullanabilirsin. Bir de A15 için varsa daha güncel BIOS'u yükle.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı