Technopat LoL etkinliği #1

HighPixel

Kilopat
Katılım
23 Mayıs 2012
Mesajlar
2.056
Makaleler
8
Yer
Marmaris
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, bir LoL etkinliği ile karşınızdayım. Etkinlik yarın saat 19:00'da düzenlenecek. Saat diğer arkadaşlara uyacaksa genişletilebilir. 20 level üstü ve 16 yaş ve üzeri arkadaşlarla(Level ve yaş sınırının sebebi feedleme sonucu oluşabilecek tatsızlıklar) bir etkinlik olacak. Oynayacak arkadaşlar TR sunucusunda olmak zorundalar.
Yorum kısmına etkinliğe katılmak isteyenler nicklerini yazsın. Elimden geldiğince takımları eşit yapmaya çalışacağım, önceki etkinlikler gibi bir takımda 3 tane 30 level diğer takımda 3 tane 30 level altı oyuncu olmayacak yani. Ayrıca saat olarak değişmesini isteyen olursa yorumda belirtsin. Etkinlik zamanı sıkıntı olmasın diye beni oyunda şimdiden ekleyin nickim "Gangsman".
Son olarak koca koca bağıra bağıra söylüyorum "TROLLEYECEK ARKADAŞLAR GELMESİN"
 
Son düzenleme:
Etkinlik bugün arkadaşlar, eğlencesine giriyoruz. Ayrıca herkes hangi lanede oynayabildiğini yazarsa gusel olur, eklemeyi unutmuşum.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı